Visagino savivaldybės tarybos narė Ruzanna Katinienė: pristatau jums savo padėjėją
Visagine 22 05 2024 426 peržiūros

Visagino savivaldybės tarybos narė Ruzanna Katinienė: pristatau jums savo padėjėją

    Brangūs visaginiečiai, balandžio 25 dieną aš priėmiau priesaiką ir pradėjau eiti Visagino savivaldybės tarybos narės pareigas.

    Iš visos širdies dėkoju visiems visaginiečiams, kurie praeitais metais per savivaldos rinkimus balsavo už Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatų sąrašą. Taip pat noriu padėkoti mūsų komandai: Visagino demokratams, ypatingai Denisui Naidionovui ir Iljai Petrovui. Ačiū už komandinį darbą ir draugystę. Be jokios abejonės, norisi pasakyti dėkingumo žodžius ir partijos vadovybei. Ačiū už tai, kad sunkiomis akimirkomis mus palaikote ir džiaugiatės mūsų pasiekimais. Labai nuoširdžiai dėkoju visiems, kas padėjo asmeniškai man. Didelis ačiū už pagalbą rinkimuose, gerus žodžius ir palaikymą. Dirbdama Visagino savivaldybės taryboje, aš dėsiu visas pastangas tam, kad pateisinčiau rinkėjų ir komandos lūkesčius.

    Brangūs visaginiečiai, šiandien aš noriu pristatyti jums savo visuomeninį padėjėją – Jevgenijų Laptevą.

    Remiantis LR teisės aktais, Visagino savivaldybės tarybos narys gali turėti visuomeninius padėjėjus (iki 3 žmonių). Visuomeninis padėjėjas dirba visuomeniniais pagrindais, jis nieko nekainuoja savivaldybės biudžetui. Aš nusprendžiau pasinaudoti šia savo teise ir pasiūliau Jevgenijui Laptevui prisijungti prie mano asmeninės komandos. Jis priėmė mano pasiūlymą ir nuo gegužės 13 dienos Jevgenij eina mano visuomeninio padėjėjo pareigas. Padėjėjo funkcijos – įvairi pagalba tarybos nariui (konsultacijos, informacijos surinkimas ir analizė, pagalba, organizuojant susitikimus su rinkėjais, t.t.).

    Noriu jums papasakoti apie Jevgenijų. Jevgenijui Laptevui 34 metai. Jis visaginietis, dirba IAE (eina vyr. inžinieriaus pareigas). Jevgenij yra vedęs ir kartu su žmona Aliona augina 2 vaikus. Jis turi aukštąjį išsilavinimą (specialybė – inžinierius).

    Jevgenij tai Visagino demokratų komandos narys. Per paskutinius savivaldos rinkimus mes abu buvome Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ kandidatais į Visagino savivaldybės tarybą. Ar prisimenate mūsų vaizdo įrašus, kuriuose mes pasakojome apie miesto problemas? Iš daugelio esu girdėjusi žodžius: „Jūsų vaizdo įrašai tai super!“. Šių vaizdo įrašų autorius, pradedant nuo idėjos ir baigiant montavimu, - būtent Jevgenij. Aš esu tikra, kad daugelis iš jūsų prisimena ir Jevgenijaus idėjas, apie kurias jis rašė savo straipsniuose. Sąžiningai pasakius, aš net nežinau, ar mūsų mieste yra koks nors kitas žmogus, turintis tiek idėjų, kiek turi Jevgenij. Jevgenij – tai įvairiapusė asmenybė: kompetentingas, išsilavinęs, kūrybingas, mokantis daug dirbti, visada ieškantis problemų sprendimų.

    Per savivaldos rinkimus Visagino demokratai laimėjo 2 mandatus. Aš sąžiningai išreikšiu savo nuomonę. Mūsų kandidatų sąraše nebuvo žmonių, turinčių labai didelius autoritetus visuomenėje (pavyzdžiui, Visagine labai gerbiamų gydytojų). Mūsų komanda – pagrinde, tai labai aktyvus jaunimas, kuriam dar reikia užsidirbti autoritetą. Dėl to būtent šiuo atveju, mūsų du mandatai tai komandos mandatai. Kiekvienas iš mūsų, kaip darbšti skruzdėlė, po kruopele, savo sunkiu darbu ir idėjomis, sunešė rinkėjų balsus į bendrą katilą. Kažkas daugiau, o kažkas – mažiau. Jevgenij yra vienas iš tų, kas padarė labai daug tam, kad mums pavyktų.

Mūsų miesto politikoje reikalingas aktyvus jaunimas. Rinkimai keičia rinkimus. Atrodytų, jeigu nesigavo vakar, gausis rytoj. Bet... Atkreipkite dėmesį į Visagino savivaldybės tarybos sudėtį: renka, pagrinde, vis tuos pačius. Labai mažai naujų veidų. Renka, pagrinde, tuos, kuriuos pažįsta. Ir jaunimo tarp jų ne tiek daug. Aš noriu, kad per kitus savivaldos rinkimus visaginiečiai žinotų ne tik kas yra Ruzanna Katinienė, bet ir kas yra Jevgenij Laptev. Mano visuomeninio padėjėjo statusas suteiks jam galimybę save realizuoti, viešumą ir žinomumą.

Aš džiaugiuosi dėl to, kad Jevgenij tapo mano asmeninės komandos dalimi ir jau šiandien yra pasirengęs dirbti miesto labui. Nuoširdžiai tikiuosi, kad kartu mes nuveiksime daug darbų, reikalingų Visaginui. Jūs galite kreiptis į Jevgenijų bet kokiu klausimu, kuriuo norėtumėte kreiptis į mane. Aš juo pasitikiu ir noriu, kad ir jūs pasitikėtumėte šiuo žmogumi.

    Brangūs visaginiečiai, noriu jūsų paprašyti dalintis idėjomis ir kartu spręsti mūsų miesto problemas. Skambinkite ir rašykite, siūlykite idėjas ir kalbėkite apie Visagino problemas. Su mumis jūs galite susisiekti telefonais +370 659 19 538 (Ruzanna Katinienė), +370 667 70 492 (Jevgenij Laptev), elektroniniu paštu visagino.demokratai@gmail.com


Pagarbiai,
Ruzanna Katinienė
Visagino savivaldybės tarybos narė

Užsakymas Nr 2024051

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта