Visagino savivaldybės tarybos posėdyje patvirtinti tarybos komitetai, jų pirmininkai ir pavaduotojai
Visagine 31 05 2023 423 peržiūros

Visagino savivaldybės tarybos posėdyje patvirtinti tarybos komitetai, jų pirmininkai ir pavaduotojai

Gegužės 30 dieną vykusiame Visagino savivaldybės tarybos posėdyje vienbalsiai nuspręsta dėl Visagino savivaldybės tarybos komitetų sudarymo ir komitetų pirmininkų, ir jų pavaduotojų paskyrimo. Posėdžio metu taip pat svarstyti ir kiti klausimai: dėl atstovų išrinkimo į Lietuvos savivaldybių asociacijos narių atstovų suvažiavimą ir dėl atstovo delegavimo į Utenos regiono plėtros tarybos kolegiją.

Tarybos nariai vienbalsiai nusprendė į Utenos regiono plėtros tarybos kolegiją deleguoti Visagino savivaldybės tarybos narį Vytautą Račkauską. Į Lietuvos savivaldybių asociacijos suvažiavimą Visagino savivaldybės tarybos 2023–2027 metų kadencijos įgaliojimų laikui deleguoti Tarybos nariai – Aleksandra Grigienė ir Jevgenij Šuklin.

Kviečiame susipažinti su Visagino savivaldybės tarybos komitetų sudėtimi:

Švietimo ir savivaldos komitetas: Airida Drus (komiteto pirmininkė), Dmitrij Ikonikov (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Vanda Beinorienė, Gintautas Dervinis, Aurimas Gudas.

Biudžeto ir finansų komitetas: Ilona Nekrošienė (komiteto pirmininkė), Jevgenij Šuklin (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Virginijus Andrius Bukauskas, Vytautas Račkauskas, Natalja Tomša.

Ekonomikos ir verslo komitetas: Ilja Petrov (komiteto pirmininkas), Svetlana Babujeva (komiteto pirmininko pavaduotoja), Marija Agafonova, Viačeslav Gotovskij, Nikolajus Lebedevičius,.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos komitetas: Aleksandra Grigienė (komiteto pirmininkė), Vitalius Besakirskas (komiteto pirmininkės pavaduotojas), Boris Lukoškov, Olga Manc, Dalia Štraupaitė.

Kultūros ir sporto komitetas: Sergejus Kotovas (komiteto pirmininkas), Vita Pimpienė (komiteto pirmininko pavaduotoja), Vadimas Čižys, Aleksandr Kločan, Denis Naidionov.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта