Vitalius Besakirskas. LVŽS Visagino skyriaus pirmininkas
Rinkimai 2020 07 10 2020 952 peržiūros

Vitalius Besakirskas. LVŽS Visagino skyriaus pirmininkas

Sveiki, Visagino gyventojai! Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos vardu prašau paremti mūsų komandą, balsuoti už mūsų kandidatą vienmandatėje apygardoje, mums gerai pažįstamą Algimantą Dumbravą, ir kandidatą šios partijos sąraše – IAE inžinierių Algirdą Kurpę.

Pamenate, kad prieš kelerius metus aš pats iškėliau savo kandidatūrą Visagino mero ir Seimo rinkimuose. Abu kartus buvau tik per žingsnį nuo rezultato, kurio tikėjausi, ir supratau, kad pagrindinis dalykas politikoje yra sukurti stabilią komandą, gebančią dirbti atsižvelgiant į ilgalaikę perspektyvą.

Dėl tokio požiūrio praėjusiuose savivaldybių rinkimuose pasiekėme tikrai gerą rezultatą. Šiandien pirmą kartą istorijoje mūsų miestas tiesiogiai sąveikauja su Vyriausybe ir Europos struktūromis. Buvo inicijuoti ir patvirtinti keli projektai. Gavome daugiau nei milijoną eurų autobusų stoties statybai ir Sedulinos alėjos rekonstravimui. Gauname lėšų ir aplinkos tvarkymui, kultūrai, švietimui, laisvalaikiui. Netrukus bus išspręstas laisvosios ekonominės zonos kūrimo klausimas, tada bus galėsime pritraukti naujų investicijų ir įdiegti aukštųjų technologijų gamybą, panaudoti Visagino intelektinį potencialą ir sukurti kvalifikuotas gerai apmokamas darbo vietas.

Svarbu, kad prasidėję pokyčiai būtų išlaikomi ir įtvirtinami. Ar pavyks tęsti tai, ką pradėjome, ir sukurti kai ką naujo, priklauso nuo Seimo rinkimų. Yra jėgų, laikančių save politiniu ir verslo elitu, nepatenkintų esama padėtimi. Jų atstovai mano, kad išmokų vaikams, pensijų, atlyginimų didinimas, vaistų kompensavimas yra tik lėšų švaistymas. Kovą su alkoholizmu jie laiko kišimusi į privatų gyvenimą. Vidutinių ir mažų miestų plėtrą – keliančią grėsmę savo gerovei sostinėje. Nors, žinoma, apie pastarąją atvirai jie nekalba.

Dar šiek tiek ir pasirodys, kad Švedija ir Suomija, šalys, pirmą kartą įgyvendinusios daugelį dalykų, kuriuos diegia dabartiniai mūsų šalies vadovai, nėra sektinas pavyzdys. Tokių elitu apsišaukusių veikėjų elgesys rodo, kaip asmeninės ambicijos jiems tapo svarbesnės už rezultatus. Tai pavyzdys, kaip ideologija, užuot suvienijusi, tik skatina atskirtį.

Mūsų strategija, įgyvendinama ir miesto, ir visos šalies lygmeniu, iš principo yra kitokia. Tai visų nuoširdžių, profesionalių ir protingų žmonių bendradarbiavimas siekiant bendro rezultato. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Algimantas Dumbrava į rinkimus eina su mūsų partija. Esu įsitikinęs, kad Seime turi dirbti ir IAE darbuotojai, tad remiu Algirdą Kurpę. Prašau ir jūsų palaikyti prasidėjusius pokyčius. Spalio 11 dieną balsuokite už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą!

Vitalius Besakirskas

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LVŽS rinkimų sąskaitos. Užsakymo Nr. 6-289.

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта