VMI primena: žemės mokesčiui sumokėti liko trys savaitės
Lietuva ir Baltijos šalys 26 10 2023 519 peržiūros

VMI primena: žemės mokesčiui sumokėti liko trys savaitės

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad privačios žemės savininkai Elektroninio deklaravimo sistemoje (EDS) jau gali rasti žemės mokesčio deklaracijas už šiuos metus.

Anot VMI, šių metų žemės mokestis apskaičiuotas 777 tūkst. privačios žemės savininkų, kurie į savivaldybių biudžetus sumokės apie 59 mln. eurų: apie 49 mln. eurų sumokės gyventojai, apie 10 mln. eurų – įmonės.

„Kaip ir kasmet, VMI deklaracijas užpildo už žemės savininkus, todėl viską, ką reikia padaryti – laiku sumokėti mokestį. Kad tai būtų dar paprasčiau ir klientams nereikėtų papildomai jungtis prie EDS, pranešimuose nurodėme mokėtiną sumą, kurią iš karto galima ir sumokėti pasirinktu būdu“, - sakė VMI viršininko pavaduotojas Martynas Endrijaitis, primindamas, kad VMI e. paslaugomis nesinaudojantys klientai deklaracijų sulauks klasikiniu paštu iki lapkričio 1 d.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Gyventojams primenama, kad žemės mokestį sumokėti galima pasinaudojus e. bankininkyste, pašto skyriuose, „Maxima LT“ kasose, „Perlo“ terminaluose, spaudos kioskuose, kitose mokėjimų įstaigose.

 ELTA

Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA
Mėnesio pasiūlymai parduotuvėje BOHEMIA

Naujovės parduotuvėje BOHEMIA

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта