Vokietijoje sulaikytas studentės iš Lietuvos Gabrielės žudikas - imigrantas iš Bulgarijos
Įvykiai ir kriminalas 21 10 2013 809 peržiūros

Vokietijoje sulaikytas studentės iš Lietuvos Gabrielės žudikas - imigrantas iš Bulgarijos

Vokiečių žiniasklaida praneša, kad Vokietijoje sulaikytas studentės iš Lietuvos Gabrielės Žebrovskytės žudikas. Kaip rašo bild.de, vyras buvo identifikuotas patikrinus seilių mėginius.:::

DNR patikrintas apie 300 žmonių. Prieš keletą dienų vokiečių pareigūnai skelbė, kad Vokietijoje studijavusios lietuvės Gabrielės nužudymo tyrimas pasistūmėjo į priekį. Buvo nustatytas įtariamasis – apie 30 m. vyras, kuris siejamas su anksčiau - rugpjūčio 10 dieną įvykdytu nusikaltimu. Tuomet buvo užpulta 48 metų moteris Reino krašte.

Moteris smarkiai priešinosi, bet buvo rimtai sužalota. Įtariamasis pabėgo pasiėmęs jos rankinę su telefonu ir pinigine. Trys dienos prieš Gabrielės užpuolimą šis vyras buvo užpuolęs 17-metę. Bet merginai pavyko pabėgti. Manheimo policijos duomenimis, spalio 4 d.

20-metės studentės nužudymo vietoje aptikta DNR. Abu nusikaltimus pagal tai pareigūnai ir susiejo. Sekmadienį pranešta, kad įtariamasis - 40-metis imigrantas iš Bulgarijos. Iškrypėlis vedęs, turi du vaikus. Pasak pareigūnų, per apklausą jis nerodė jokių emocijų, savo kaltę neigia.

Tačiau jo kaltę įrodo ne tik DNR tyrimas, kuris beje buvo atliktas apie 300 kaip nors su auka arba nusikaltimo vieta susijusių žmonių. Įtariamojo namuose rasti Gabrielės daiktai, tarp jų ir lietuvaitės mobilusis telefonas.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Išžagintos ir pasmaugtos studentės palaikai buvo numesti krūmuose prie važiuojamosios Kurto Schumacherio tilto dalies, netoli tramvajaus stotelės.

delfi.lt

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта