Zarasuose po avarijos "VW Golf" net pašoko į orą, tačiau vos nusileidęs ant asfalto spruko iš įvykio vietos
Įvykiai ir kriminalas 24 06 2013 854 peržiūros

Zarasuose po avarijos "VW Golf" net pašoko į orą, tačiau vos nusileidęs ant asfalto spruko iš įvykio vietos

Zarasuose avariją sukėlęs vyras spruko, o į įvykio vietą atskubėjusiems pareigūnams avarijos kaltininke prisistatė moteris.:::Su DELFI susisiekęs skaitytojas Marius pasakojo, kad avarija įvyko sekmadienio popietę, apie 14 val., netoli Zarasų kapinių, Kauno gatvėje.

"Avarijos kaltininko automobilis "VW Golf" po smūgio į "Nissan" net pašoko į orą. Tačiau jį vairavęs vyras tuo pat nuvažiavo palikęs apdaužytą svetimą automobilį. O "Nissan" trenkėsi į dar vieną mašiną. Aš ir dar vienas, man nepažįstamas vairuotojas nusivijome avariją sukėlusį automobilį. "VW Golf" sustojo už kokių 200-300 metrų nuo avarijos vietos, įsuko į kiemą. Aš ir kito automobilio vairuotojas priėjome prie bėglio ir paklausėme, kodėl jis spruko. Mums vairuotojas pareiškė: "Aš esu pareigūnas, man šokas".

Paprašėme ji grįžti į avarijos vietą, - pasakojo DELFI skaitytojas. - Dar paskambinau bendruoju pagalbos telefonu, norėjau pasakyti, kad sekėme avarijos kaltininką, tačiau vos po poros žodžių, kad skambinu dėl avarijos Kauno gatvėje, Bendrojo pagalbos centro darbuotoja pareiškė "žinau" ir padėjo telefono ragelį. Nemaloniai nustebau, juk norėjau padėti, bet po tokio nemalonaus akibrokšto nusprendžiau, kad į tuos reikalus nebesikišiu".

Marius pasakojo, kad "VW Golf" pajudėjo iš kiemo ir pasuko į avarijos pusę. Tačiau vos išvažiavęs iš kiemo, sustojo šalikelėje. Atvykę į įvykio vietą pareigūnai ėmė pildyto avarijos dokumentus.

"Maždaug po valandos važiavau atgal pro avarijos vietą. Pamačiau dirbančius pareigūnus, ir nusprendžiau, kad nepilietiška būtų numoti ranka, kai mačiau avariją ir vijausi kaltininką, - pasakojo Marius. - Priėjau prie pareigūnų ir pasiteiravau, ar bėglys sugrįžo. "Taip, vairavo moteris", atsakė pareigūnai.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Tikrai nustebau, juk viską mačiau savo akimis ir dar kalbėjausi su avarijos kaltininku". Zarasų Kelių policijos poskyrio viršininkas Eugenijus Eltermanas DELFI sakė, kad atvykę patruliai įvykio vietoje jau rado moterį. Paties vairavimo fakto jie neužfiksavo, tad žinia, kad prie vairo buvo vyras - pareigūnas, pasiekė tik iš DELFI skaitytojo.

Avarijos liudytoju tapęs Marius dėl Bendrojo pagalbos centro darbuotojos elgesio atlyžo ir patikino, kad parašys pareiškimą tik dėl to, kad pareigūnai galėtų išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

delfi.lt

Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena
Kovo 29-oji – Lietuvos įstojimo į NATO diena

Ši sukaktis yra puiki proga atsigręžti ir įvertinti, kokį kelią nuėjo mūsų valstybė ir visuomenė per šiuos metus.

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта