ZOOM susitikimai su mylimais knygų autoriais
Visagine 23 11 2020 884 peržiūros

ZOOM susitikimai su mylimais knygų autoriais

Virtualus festivalis „Vaikų knygų sala“ kviečia į nuotolinius susitikimus su žinomais vaikų knygų kūrėjais – rašytojais ir iliustruotojais.
 
  • Gruodžio 5 d., šeštadienis, 11.00 val. – festivalio atidarymas! Susitikimas su Kęstučiu Kasparavičiumi. Kalbėsimės apie šventes, kūrybą ir naujausią autoriaus knygą „Kalėdos! Kalėdos!
  • Gruodžio 6 d., sekmadienis, 11.00 val. – Lina Žutautė pakvies į savo darbo kambarį ir papasakos apie naujausius Kakės Makės nuotykius.
  • Gruodžio 9 d., trečiadienis, 18.30 val. – Kotryna Zylė dalinsis slapčiausiais pamąstymais apie baimes ir mitinių būtybių pasaulį.
  • Gruodžio 10 d., ketvirtadienis, 18.30 val. – Rašytojas Marius Marcinkevičius atskleis knygų rašytojo virtuvę ir papasakos apie naujas savo knygas „Akmenėlis“ ir „Miegas“.
  • Gruodžio 11 d., penktadienis, 18.30 val. – Aušra Kiudulaitė lauks svečių kartu su savo knygų herojais – šuniuku Maksu, lape, musėmis ir visais jų kaimynais.
  • Gruodžio 12 d. 11.00 val. – Ignė Zarambaitė ir Greta Alice išduos apie ką susirašinėja laiškais ir ar iš to gali gimti knygos.
  • Gruodžio 12 d. 13.00 val. – Skaitytojų lauks Rašytojas Tomas Dirgėla ir jo (ne)juokingai baisi istorija apie pono Kuko knygą.
  • Gruodžio 13 d. 11.00 val. – Vytautas V. Landsbergis atsakys į visus klausimus apie įkvėpimą, džiaugsmą, liūdesį istorijose ir... kur iš tiesų gyvena lapiukas Pūkis.
  • Gruodžio 13 d.16.00 val. – festivalio uždarymas tiesiogiai iš Vašingtono! Evelinos Daciūtės linkėjimai skries tūkstančius kilometrų, kartu atsinešdami atsakymus apie naujausią autorės knygą „Paslapčiausia paslaptis“.
 

Autorius kalbina bibliotekininkės Greta ir Edita kartu su jaunaisiais padėjėjais. Susitikimai vyks festivalio platformoje www.vaikuknygusala.lt
Facebook paskyros nuoroda

Festivalį remia Lietuvos kultūros taryba ir Vilniaus miesto savivaldybė.


Visagino savivaldybės administracijos informacija

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта