Aiškūs dar trys nacionalinio „Eurovizijos“ finalo dalyviai
Kultūros ir sporto renginiai 19 02 2012 818 peržiūros

Aiškūs dar trys nacionalinio „Eurovizijos“ finalo dalyviai

Į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą iš trečiojo atrankos pusfinalio, susumavus žiūrovų ir komisijos balus, pateko Monika, „Vig Roses“ ir „Bekešo vilkai“.:::Komisija, kurioje dirbo operos solistas Vladimiras Prudnikovas, kompozitorius Raigardas Tautkus, muzikantas Arnoldas Lukošius, „Saulės kliošo“ būgnininkas Laurynas Šarkinas ir TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, daugiausiai balsų atidavė Monikai Linkytei (43), „Bekešo vilkams“ (42) ir „Vig Roses“ (35).
Žiūrovai taip pat pirmenybę atidavė Monikai (1416), tačiau toliau trejetuką rikiavo kiek kitaip nei komisija: antroje vietoje buvo „Vig Roses“ (1073), o trečioje - Donatas Šimkus-Dūmas (1049). Dėl teisės pasirodyti finale šį šeštadienį taip pat rungėsi Liepa, Greta Jorudaitė, „Sounds Engineers“ feat. Natalie, Gražvydas Sidiniauskas ir „Thundertale“. Į finalą iš ankstesnių dviejų pusfinalių yra patekę „Beissoul“, „The Independent“, „Multiks“, Vytautas Matuzas, „Alive Way“ ir Katažina.
Kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje „Eurovizijoje“ Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį, paaiškės kovo 3 dieną įvyksiančiame finale.
Lrt.lt
Muziejų naktis – astronomijos diena
Muziejų naktis – astronomijos diena

Visagino miesto muziejus ir Visagino astronomijos klubas kviečia visus smalsuolius į nemokamą renginį

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта