Darbo partija šaukia skubų Prezidiumo posėdį
Lietuva ir Baltijos šalys 31 01 2023 630 peržiūros

Darbo partija šaukia skubų Prezidiumo posėdį

Darbo partija, reaguodama į žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją apie suimtą partijos narį, įtariamą narkotinių medžiagų disponavimu, šaukia skubų Prezidiumo posėdį.

„Esame sukrėsti ir apgailestaujame, kad partijos gretose buvo toks žmogus. Imamės priemonių – dar šiandien šaukiame prezidiumo posėdį, kuriame priimsime atitinkamus sprendimus. Darbo partija griežtai pasisako prieš bet kokį narkotikų dekriminalizavimą ar legalizavimą“, – informuoja partijos pirmininkas Andrius Mazuronis.

Kaip ELTA jau skelbė, teisėsaugai įkliuvo į Druskininkų savivaldybės tarybą kandidatuojantis Darbo partijos narys Edvinas Garackevičius, pareigūnams sustabdžius automobilį, kuriame buvo politikas ir jame galimai radus daugiau negu pusę kilogramo hašišo.

Kaip Eltai sakė Kauno apygardos prokuratūros atstovė Tautvilė Merkevičiūtė, E. Garackevičiui ir kitam kartu su juo buvusiam asmeniui pareikšti įtarimai pagal Baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 3 dalį, tai yra dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis, turinti tikslą platinti arba dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

E. Garackevičius yra Darbo partijos kandidatų į Druskininkų savivaldybės tarybą sąrašo lyderis.


ELTA

„Visagino linija“ kviečia prisijungti
„Visagino linija“ kviečia prisijungti

„Visagino linija“ yra viena didžiausių darbdavių Šiaurės Rytų Lietuvoje

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта