Kviečiame į padėkos vakarą
Kultūros ir sporto renginiai 16 06 2020 869 peržiūros

Kviečiame į padėkos vakarą

2020-ieji metai neabejotinai pateks į pasaulio istoriją. Pandemija, pasaulyje pasėjusi nežinomybę ir neapibrėžtumą, tapo rimtu išbandymu mums visiems. Išbandymu, kurio akivaizdoje kaip niekad ryškiai atsiskleidė... ŽMOGIŠKUMAS.

Savanoriai rūpinosi senjorais ir neįgaliaisiais, siuvo apsaugines kaukes visaginiečiams; įstaigų darbuotojai rūpinosi karantinuojamųjų apgyvendinimu ir transportavimu; įmonės ir įstaigos savo iniciatyva prisidėjo prie pagalbos miesto gyventojams... – ir tai tik keli pavyzdžiai. Išties, gausus būrys gyventojų skyrė savo laiką ir pastangas tam,  kad nerimą pakeistų viltis.

Birželio 18 d. 18 val. kviečiame į Visagino kultūros centro „Draugystės" salėje (Parko g. 7) vyksiantį padėkos vakarą, kuriame tarsime AČIŪ šiems neabejingiems miesto gyventojams. 

Atkreipiame dėmesį, kad renginys bus organizuojamas laikantis dėl koronaviruso infekcijos (COVID-19) grėsmės paskelbtos ekstremaliosios situacijos LR Vyriausybės patvirtintų saugumo principų.

*Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Muziejų naktis – astronomijos diena
Muziejų naktis – astronomijos diena

Visagino miesto muziejus ir Visagino astronomijos klubas kviečia visus smalsuolius į nemokamą renginį

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта