Orai staigmenų nepateiks – bus vėjuota ir lietinga: taip įžengsime ir į kitus metus
Lietuva ir Baltijos šalys 28 12 2023 206 peržiūros

Orai staigmenų nepateiks – bus vėjuota ir lietinga: taip įžengsime ir į kitus metus

Artimiausią dieną per Lietuvą iš vakarų slinks atmosferos frontas, kuris atneš drėgnesnius, apsiniaukusius orus.

Ketvirtadienis numatomas debesuotas, daug kur iškris mišrūs krituliai, daugiausia nedideli, o kiek didesnis jų intensyvumas prognozuojamas šiaurės vakariniuose rajonuose. Vietomis gali susidaryti lijundra, o vėjas vyraus pakankamai stiprus, 8-13 m/s, pietinių krypčių, Pietvakarių Lietuvoje bei pajūryje kai kur įsibėgės iki 15 m/s. Oro temperatūra įdienojus laikysis teigiama, tarp 1-6 laipsnių šilumos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį daug kur vyraus nedidelis lietus. Vėjas nesilps, pajūryje tiek naktį, tiek dieną bus dažni 15-18 m/s vėjo gūsiai. Žemiausia oro temperatūra nakties ir ryto valandomis svyruos tarp 1 laipsnio šalčio ir 4, o pajūryje iki 6 laipsnių šilumos. Dieną daugelio rajonų taip pat neaplenks lietus, vėjas išliks toks kaip naktį, o oras šils tik pora laipsnių – temperatūra laikysis tarp 3-8 laipsnių šilumos.

Į savaitgalį žengsime be žymesnių pokyčių. Daugelyje rajonų sulauksime lietaus, vėjas pūs pietvakarių, 8-13 m/s, pajūryje blaškysis 15-17 m/s vėjo gūsiai. Naktis iš penktadienio į šeštadienį numatoma gana šilta, 2-6 laipsnių šilumos, tuo tarpu dieną bus apie 3-7 laipsnius šilumos.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта