Prasidėjo registracija į Gatvės muzikos dieną!
Kultūros ir sporto renginiai 08 06 2021 517 peržiūros

Prasidėjo registracija į Gatvės muzikos dieną!

Penkioliktoji Gatvės muzikos diena Lietuvos gatves sudrebins liepos 17 d. Visagine muzika skambės nuo 12 iki 22 val. įvairiose miesto erdvėse.

 Muzikantų registracija jau aktyvi! Nesvarbu, esi profesionalus muzikantas ar mėgėjas; groji metalą ar dainuoji sutartines – šventėje dalyvauti gali visi! Norimą vietą ir laiką rezervuoti ir atsidurti Gatvės muzikos dienos žemėlapyje jau galima svetainėje www.gmd.lt Kilus klausimams, skambinkite telefonu 8 659 75 366.

 Gatvės muzikos diena – tai šventė, kai įvairiuose Lietuvos ir užsienio miestuose visi mokantys ir norintys išeina groti gatvėse, skveruose, aikštėse ar net viešajame transporte! Tądien miestų gatvės skęsta įvairios muzikos garsuose, o šventės žiūrovai gėrisi muzikantų kuriamais pasirodymais. 

 Ši tradicija prasidėjo 2007-aisiais, kai idėjos autorius muzikantas Andrius Mamontovas savo draugams išsiuntė elektroninį laišką ir pakvietė išeiti groti sostinės gatvėse. Nuo to laiko idėja taip išpopuliarėjo, kad tapo ne tik visos Lietuvos miestų gatves muzikos garsais užliejančia švente, bet jau ir tarptautine tradicija. 

 

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Sudrebinkime Visaginą muzika! 

 

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama.

Muziejų naktis – astronomijos diena
Muziejų naktis – astronomijos diena

Visagino miesto muziejus ir Visagino astronomijos klubas kviečia visus smalsuolius į nemokamą renginį

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта