V. Landsbergis: su bepročiu kalbos nėra – V. Putinas gali ir turi pralaimėti
Lietuva ir Baltijos šalys 29 09 2022 341 peržiūros

V. Landsbergis: su bepročiu kalbos nėra – V. Putinas gali ir turi pralaimėti

Pirmasis atkurtos Lietuvos vadovas, prof. Vytautas Landsbergis pabrėžia, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ne tik gali, bet ir privalo pralaimėti. Anot jo, Vakarai negali pateisinti jokių Kremliaus veiksmų ir turi suvokti, kad gina ne tik Ukrainą, bet ir visą savo civilizaciją.

„Putinas pralaimi karą ir tai yra aišku. (...) Tas supratimas dabar yra toks dvilypis, kad Putinas iš tikrųjų pralaimi karą šiuo metu, bet jis mat negali pralaimėti. Štai ši nuostata, kuri dar kažkur sukasi Prancūzijoje ar Vokietijoje, yra labai pavojinga ir klaidinga, ta mąstysena pateisinti bet kurias diktatoriaus beprotybes tuo, kad jis jokiu būdu negali pralaimėti. Iš tikrųjų nuostata turėtų būti priešinga – jis gali ir turi pralaimėti. Vakarai tiesiog privalo suvokti, kad gina ne Ukrainą, o save, savo visą civilizaciją“, – ketvirtadienį „Žinių radijui“ teigė V. Landsbergis.

Pirmasis atkurtos Lietuvos vadovas viliasi, kad visos Vakarų valstybėms anksčiau ar vėliau suvoks, jog V. Putinas jau negali pasikeisti. Todėl, ragina jis, kalbos su Kremliumi turėtų liautis.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

„Kiek galima apsimesti, kad tu nematai ir nesupranti. Su bepročiu kalbos nėra, yra tik klinika arba surištos rankos, tramdomi marškiniai“, – pridūrė jis.


ELTA

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта