Visaginas gali daugiau!
Rinkimai 2023 08 12 2022 1059 peržiūros

Visaginas gali daugiau!

Ar tikiu, kad Visaginas gali daugiau? Nuoširdžiai taip! Esu pasiryžęs dėti visas pastangas – savo patirtį, žinias ir idėjas, kad tai įrodyčiau. Didžiuojuosi, kad mano komanda patikėjo mano galimybėmis ir iškėlė mano kandidatūrą į Visagino savivaldybės mero postą ateinančių metų rinkimuose, kurie vyks 2023 m. kovo 5 dieną.

Kasdien miesto viešosiose erdvėse bendraudamas su vietiniais gyventojais, susitikdamas renginiuose, dažnai girdžiu palaikymo žodžius, kurie mane skatina permainoms. Tačiau tuo pat metu žmonės dažnai skundžiasi dėl neišspręstų miesto problemų ar dėl neapgalvotų savivaldybės tarybos priimtų sprendimų. Su tokia gyventojų nuomone sutinku - esu nepatenkintas šiandieninės miesto valdžios veiksmais, kadangi šiuolaikiniame pasaulyje negali būti vietos diktatoriškam režimui ar demokratijai, kurioje nebūtų atsižvelgiama į nuomonių įvairovę.

Pastaraisiais metais buvo vykdoma neapgalvota neformaliojo švietimo įstaigų reorganizacija. Įstaigų, kurios sėkmingai ir efektyviai mieste dirbo ne vieną dešimtmetį. Tačiau įstaigos, kuriose jau daug metų matome administravimo problemų, pokyčiai nebuvo inicijuoti, atvirkščiai – konkursai į vadovų pozicijas buvo vilkinami. Imamos paskolos finansiškai nepakeliamiems ir nepagrįstiems projektams, neįvertinant esamos infrastruktūros poreikio atnaujinimui.

Meras turi būti arčiau žmonių, matyti gyventojų problemas, mokėti jas išgirsti ir dėti visas pastangas, kad gyvenimas mūsų nuostabiame mieste kiekvienam būtų patogesnis. Šio tikslo siekimas visų pirma turi prasidėti nuo kasdienybės – gyvenimo pačiame mieste jaučiant jo pulsą, matant problemas ir suprantant gyventojų poreikius.

Ką planuojame daryti ir kaip įgyvendinsime savo planus? Tai bus pristatyta rinkiminėje programoje. Esu pasiruošęs nuoširdžiai ir atsakingai dirbti, išklausyti kiekvieną pilietį ir, žinoma, tikiuosi Jūsų palaikymo – tik taip įrodysime, kad Visaginas gali daug daugiau!

Jevgenij  Šuklin

Politinė reklama. Apmokėta iš Liberalų sąjūdžio Visagino rinkimų apygardoje Nr. 59 kandidatų sąrašo PK sąskaitos. Užsakymo Nr PR-2022/04

Muziejų naktis – astronomijos diena
Muziejų naktis – astronomijos diena

Visagino miesto muziejus ir Visagino astronomijos klubas kviečia visus smalsuolius į nemokamą renginį

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта