Šv. Valentino dienos proga išpažink meilę savo grožiui!
Reklama 07 02 2022 773 peržiūros

Šv. Valentino dienos proga išpažink meilę savo grožiui!

Global Anti Aging Program – gydymas retinoliu, galintis atkurti sveiką odą, kuriai reikia vitamino A.

Žiemos pabaigoje veido odai ypač reikia palaikymo vitaminais. 3 žingsnių Selvert Thermal Advanced Retinol Treatment yra vitaminų užtaisas Jūsų odai.

Selvert Thermal „Advanced Retinol“ linijos produktuose naudojama mikrokapsulių technologija – tai natūralus lipidų apvalkalas, suteikiantis retinolio molekulėms daugiau stabilumo, jos išsiskiria į odą palaipsniui.

Pagrindinės veikliosios medžiagos:

1. Inkapsuliuotas Retinolis – regeneruoja, mažina raukšlės;

2. Retinol Light Revinage – natūralus augalinis ekstraktas, veikiantis retinoidų receptorius. Odai turi analogišką poveikį, kaip retinolis, papildomai apsaugo nuo galimo odos sudirgimo ir jautrumo;

3. MPC – (Milk Peptide Complex) – stimuliuoja kolagenų sintezė, aktivina fibronektino gamyba, taip stiprindamas tarplasteinę matricą, suteikiančią odai stangrumo bei apimties.

 

Retinolis vaidina pagrindinį vaidmenį odoje dėl savo atjauninamosios galios. Bėgant metams, dėl įvairių fiziologinių pokyčių bei aplinkos veiksnių, pablogėja odos apsauginis barjeras, sumažėja epidermio ląstelių atsinaujinimas, fibroblastų, atsakingų už kolageno ir elastino jungiamajame audinyje sintezę, skaičius. Šie pokyčiai lemia matomus odos senėjimo padarinius: raukšlių ir išraiškos linijų atsiradimą, sumažėjusį epidermio storį, odos pigmentines dėmes, elastingumo ir tonuso praradimą. 80% matomų šio senėjimo požymių sukelia UVA spinduliai. Todėl procedūros su retinoliu ypač efektyvios sprendžiant šias problemas, nes stimuliuoja odos ląstelių augimą ir aktyvumą, skatina kolageno, elastino ir hialurono rūgšties gamybą, kovoja su raukšlėmis, reguliuoja keratinizacijos procesą, padidina drėgmės lygį odoje, šviesina ir išlygina odos toną.

GLOBAL ANTI – AGEING RETINOL SERUM – tai revoliucinė veido odos priežiūra, paremta kapsuliuotais retinolio ir pieno peptidais, su galingomis veikliosiomis medžiagomis, kurios padeda kovoti su ryškiausiais senėjimo požymiais. „Advance Retinol“ priemonės grąžina odai visą jos spindesį ir stangrumą, kad ji būtų akivaizdžiai jaunesnė ir lygesnė.

 

Kam jis skirtas?

„Advanced Retinol“ linijos produktuose naudojama mikrokapsulių technologija, tai natūralus lipidų apvalkalas, suteikiantis retinolio molekulėms daugiau stabilumo, palaipsniui išsiskirti į odą. Todėl produktuose naudojama didesnė retinolio koncentracija, be dirginimo rizikos atlieka galingą „ilgalaikį“ poveikį.

Retinolis yra vitamino A, anti-senėjimo kosmetikos ingrediento, darančio neįtikėtiną naudą mūsų odai, darinys:

- Skatina I ir IV tipo kolageno, elastino ir hialurono rūgšties gamybą.

- Užtikrina antioksidacinį poveikį prieš kenksmingus laisvuosius radikalus.

- Padidina ląstelių regeneraciją.

- Sumažina melanino gamybą, o tai padeda kovoti su odos  pigmentinių dėmių atsiradimu.

- Reguliuoja riebalų perteklių ant odos.

- Suteikia švytėjimo ir hidratacijos.

- Mažina ultravioletinių spindulių daromos žalos padarinius.

Procedūros produktai:

1 žingsnis: Retinolio koncentratas;

2 žingsnis: Kaukė su retinoliu ir pieno peptidais;

3 žingsnis: procedūra užbaigiama su retinolio emulsija, kuri suvienodina odos spalvą, atkuria apsaugines odos funkcijas. Su SPF 15.

 

Procedūros periodiškumas:

Intensyvi priežiūra – 5 procedūros kas savaitę.

Procedūrų dažnūmas – 2 kartus per metus kas 6 mėnesiai.

 

Priėmimas vyksta įrengtame grožio salone klinikoje „Sedulinos sveikatos centras“ (Taribu g., 6), salone „Visagino grožio kūrėjų studija“ (Vilties g. 1), taip pat Utenoje adresu g. Kupischko, 51 salonas „Esteem“.

Dėl papildomos informacijos ir užsiregistruoti nemokamai konsultacijai skambinkite tel. 8 612 61703 (Viktorija) arba 8 657 54821 (Larisa).

 

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта