49-oji miesto šventė: liepos 29-rugpjūčio 3 d. - su Alinos Orlovos koncertu!
Visagine 18 07 2024 316 peržiūros

49-oji miesto šventė: liepos 29-rugpjūčio 3 d. - su Alinos Orlovos koncertu!

Jau greitai Visaginas pasiners į šventinę atmosferą! Kaip ir pastaraisiais metais, programa tęsiasi visą savaitę Visagino erdvių festivalio deka. Tai tarptautinių profesionalaus meno renginių ciklas, jungiantis šiuolaikinį šokį ir teatrą, džiazą, kiną, eksperimentines formas ir gatvės kultūrą.

Liepos 29 dieną šventę atidarys ekstremalus dviračių šou iš Latvijos ir nauja Aleksandro Vasiljevo paroda.

O tiems, kurie ilgai nemiega – kiekvieną vakarą vyks vasaros filmai su „Scanoramos“.

Liepos 30 d. 19 val., į savo koncertą kviečia pianistas Henri Herbert (JAV), o 21 val. – ilgai lauktas visaginietės Alinos Orlovos su grupe koncertas.

Liepos 31 d. vyks dar keli unikalūs pasirodymai: Šeiko šokio teatras (Klaipėda) su šokio spektakliu „Metų laikai“ ir teatras „Atviras ratas“ (Vilnius) su monospektakliu „PRAeis“.


Rugpjūčio 2 d. užpildys užsieniečiai – šiuolaikinio cirko trupė „Rhizome“ (Prancūzija) ir spektaklis „The Desk“ Kauri Honkakoski trupė (Suomija/Švedija).


Rugpjūčio 3 dieną gala koncertą vertikaliu šokiu ant namo sienos atidarys Inga Briazkalovaitė (Klaipėda), o pasaulinio turo metu pasirodys hiphopo ir repo žvaigždė Noize MC.

Šventės ir festivalio programahttps://visaginokultura.lt/naujienos/visagino-miesto-svente-visagino-erdviu-festivalis-2024-07-29-08-03/
Facebook: https://www.facebook.com/share/99bwZiBaFpUjHfiK/

Bilietus platina bilietai.lt

 

Visagino kultūros centras

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта