A. Anušauskas: Lietuva šią savaitę paskelbs trijų metų karinės paramos Ukrainai planą
Lietuva ir Baltijos šalys 26 06 2023 439 peržiūros

A. Anušauskas: Lietuva šią savaitę paskelbs trijų metų karinės paramos Ukrainai planą

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas sako, kad Lietuva šią savaitę paskelbs trijų metų karinės paramos Ukrainai planą.

„Lietuva iš savo pusės šią savaitę paskelbs trijų metų karinės paramos Ukrainai planą. Galbūt nesame didelė valstybė, tačiau tai yra lėšos ir resursai, kurie skiriami iš mūsų gynybos biudžeto“, – pirmadienį su Vokietijos gynybos ministru Borisu Pistoriusu surengtoje spaudos konferencijoje sakė A. Anušauskas.

„Lietuva, vertindama saugumo situaciją regione, atkreipia dėmesį, kad visų NATO valstybių parama Ukrainai prisideda prie saugumo situacijos stabilizavimo“, – pridūrė A. Anušauskas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Kaip praėjusią savaitę teigė premjerė Ingrida Šimonytė, krašto apsaugai skiriamos išlaidos sieks nemažiau nei 2,52 proc. bendrojo vidaus produkto (BVP). Pasak jos, taip pat bus skirtas papildomas finansavimas vystomiems ir planuojamiems vystyti projektams. Tarp tokių ne tik NATO sąjungininkams priimti būtina infrastruktūra, bet ir divizija.


ELTA

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта