Algimantas Dumbrava - visada Jūsų ir su Jumis!
Rinkimai 2024 08 10 2024 159 peržiūros

Algimantas Dumbrava - visada Jūsų ir su Jumis!

Mieli visaginiečiai, аrtėja prie pabaigos mano ketvirtoji kadencija Lietuvos Respublikos Seime. Jūsų dėka Seimo nario pareigas ėjau net 16 metų. Esu Jums nuoširdžiai dėkingas už paramą ir pasitikėjimą manimi visą šį laikotarpį. Jutau Jūsų geranoriškumą ir supratingumą nuolat, ne tik per rinkimus, bet ir kiekvieną kartą, kuomet susitikdavome ir bendraudavome. Buvome drauge, kai buvo gera ir smagu, liūdėdavome ir stengėmis būti kartu, kuomet kažkam gyvenimas nepagailėdavo skaudžių likimo smūgių. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi mūsų bendryste ir nepamiršiu jos niekada.
  Artėjančiuose Seimo rinkimuose nebekandidatuosiu vienmandatėje apygardoje. Tačiau yra kitas pasirinkimas -  pažymėti Lietuvos Valstiečių ir žaliųjų sąjungos sarašą Nr. 8, o pirmumo balsų eilutėje įrašyti skaičių 19, tai yra mano numeris partijos sąraše. Jei Jūsų valia surinkčiau pakankamą skaičių pirmumo balsų, galėčiau tapti Seimo nariu ir toliau sąžiningai atstovauti Jūsų interesus. Tokiu atveju Visaginas galėtų turėti du Seimo narius – vienas vienmandatininkas, o kitas išrinktas pagal sąrašą.
  Jaučiu, kad dar galėčiau būti naudingas Visagino miesto žmonėms. Turiu pakankamai patirties ir žinių, kad galėčiau garbingai atstovauti Jūsų ir visos Lietuvos žmonių interesus. Jeigu Jūsų valia dar vienai kadencijai būčiau perrinktas Seimo nariu, dėčiau visas pastangas, kad būtų įkurta regiono Laisvoji ekonominė zona, kuri apjungtų Visagino miestą, Zarasų bei Ignalinos rajonus. Ši investicija žymiai pagerintų verslo vystymo galimybes mūsų regione. Taip pat lieka neišspręstų klausimų dėl valstybinių pensijų kompensavimo kariams ir pareigūnams po 2009 metų krizės, nekompensuotos išmokos žmonėms, kurie dirbo ypatingomis darbo sąlygomis. Dar vis diskuituojama, kokiomis sąlygomis žmonės galėtų atsiimti santaupas iš antrosio pensijų pakopos. Dabartinė valdžia pridarė daug klaidų socialinėje srityje, panaikindama kompetetingą, specializuotą Ginčų komisiją, kuriai neįgalūs piliečiai galėdavo pateikti skundą dėl neįgalumo lygio nustatymo, o šias svarbias funkcijas perdavė nespecializuotai Administracinių ginčų komisijai. Kadencijos metu visais šiais klausimais buvau pateikęs įstatymo projektus, tačiau jie buvo užblokuoti valdančios daugumos.
  Mielieji, jei dar nenusivylėte manimi ir dar nepabodau, prašau pažymėti partijų saraše 8 numerį ir pirmumo balsų eilutėje įrašyti skaičių 19.
  Vienmandatėje apygardoje raginu balsuoti už mano kolegą Gintautą Kindurį. Gerbiu šį Seimo narį už darbštumą, paprastumą ir begalinį rūpestį Ignalinos krašto žmonėmis. Galiu tvirtai pasakyti, kad Gintautas garbingai atstovaus Jūsų interesus LR Seime. Jis du kartus buvo išrinktas Seimo nariu Ignalinos ir Švenčionių rajonų gyventojų, o pasikeitus apygardų riboms, jis sėkmingai atstovautų Visagino ir Ignalinos krašto žmonėms. Tikrai tai būtų geras ir teisingas pasirinkimas.
  Brangūs visaginiečiai, ateikite spalio 13 dieną ir balsuokite aktyviai už Jums patinkančius kandidatus. Tik nuo Jūsų balsų priklausys, kokia bus Visagino miesto bei visos Lietuvos ateitis.

Keli klausimai kandidatui

P. Dumbrava, kodėl Jūs nesibolotiruojate vienmandatėje apygardoje, o dalyvaujate Seimo rinkimuose tik partijos sąrašuose?
Šį kartą labai pasikeitė apygardos ribos, kurias nustatė VRK. Zarasų rajonas buvo prijungtas prie Rokiškio rajono, o prie Visagino miesto prisijungia Ignalinos rajonas. Partijos vadovybė priėmė sprendimą vienmandatę apygardą pavesti mano kolegai Gintautui Kinduriui.
- Jūs turite daug patirties dirbant Seime. Kokią dar naudą ji gali duoti Visaginui sekančioje kadencijoje?
Taip, visaginiečių didžiulę paramą jaučiau visas keturias kadencijas, kurias dirbau Seime. Ilgą laiką dirbdamas šioje institucijoje, įgiji tam tikrą patirtį komunikuojant su įvairiomis ministerijomis, departamentais ir kitomis valstybinėmis įstaigomis. Daug lemia ir asmeninės pažintys bei geri santykiai su institucijų vadovais. Turiu nemažą palaikymą ir savo kolegų – Seimo narių tarpe. Pagal darbo produktyvumą Seime užimu 28 vietą iš 141 Seimo nario. Žadu ir ateityje būti aktyvus ir darbuotis mūsų miesto žmonių labui.
 - Jeigu Jūs būsite išrinktas į Seimą pagal partijos sąrašus, ar atvažiuosite į Visaginą susitikti su rinkėjais ir, kaip anksčiau, efektyviai jiems padėsite?
Visaginas – antrieji mano namai, o jo gyventojai, tarsi, artimi giminės. Todėl, kaip ir dabar, būtinai lankysiuosi šiame nuostabiame mieste, susitikinėsiu su nuostabiais jo gyventojais ir pagal galimybes spręsiu iškilusius klausimus ir problemas. Man smagu bendrautis su visaginiečiais.
- Kaip Jūs galėtumėte apibūdinti save, kad už Jus balsuotų visaginiečiai?
Sunku apibūdinti save. Smagiau, kai tai daro kiti žmonės. Manau, kad turiu keletą savybių dėl kurių verta balsuoti už mane:
-    Esu pasiekiams ir bendraujantis.
-    Manau, kad per 16 darbo metų Seime neišpuikau.
-    Esu dalykiškas ir iniciatyvus.
-    Esu linkęs padėti žmonėms, nes suprantu, kad būna labai sunkių momentų gyvenime.
-    Stengiuosi palaikyti gerus santykius su savivaldybe. Tai svarbu sprendžiant valstybinio mąsto klausimus.
-    Kaip ir kalbėjau – patirtis taip pat labai svarbu.


Politinė reklama bus apmokėta ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos.
Užsakymas Nr PR-2024/145

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта