Belgija: Lježe nušauti du policininkai ir praeivis
Įvykiai ir kriminalas 29 05 2018 873 peržiūros

Belgija: Lježe nušauti du policininkai ir praeivis

Antradienį Belgijos miesto Lježo centre buvo nušauti du policininkai ir vienas praeivis. Dar du pareigūnai buvo sužeisti. Tai pranešė laikraštis „Le Soir“.

„Užpuoliką nukovė policijos specialiojo dalinio pareigūnai“, - sakė žurnalistams į incidento vietą atvykęs Lježo burmistras Willy`is Demeyeris. Jis pareiškė, kad „padėtis kontroliuojama ir netoliese esančio licėjaus moksleiviai yra saugūs“.

Televizijos kanalo RTBF duomenimis, incidentas įvyko apie 10 valandą 30 minučių vietos laiku (11 valandą 30 minučių Lietuvos laiku). Nežinomas vyras iš pradžių ėmė šaudyti kavinėje Avrua bulvare centrinėje miesto dalyje. Paskui jis paėmė įkaitę ir pasislėpė šalia esančiame licėjuje.

„Le Soir“ duomenimis, užpuolikas nušovė du policininkus ir vieną praeivį, per jo neutralizavimo operaciją buvo sužeisti dar du policininkai. Apie įkaitės likimą kol kas nepranešama.

ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта