Didžiausias šeimos klinikų tinklas „MediCa klinika“
Reklama 18 02 2020 1010 peržiūros

Didžiausias šeimos klinikų tinklas „MediCa klinika“

Su visa mūsų sveikatos priežiūros specialistų komanda rūpinamės ir pačių mažiausiųjų, ir pačių vyriausių žmonių sveikata, jos gerinimu bei puoselėjimu. 

Šaltuoju metų sezonu dažnai tenka konsultuoti peršalimo ligomis sergančius žmones. Dažnai klinikos duris praveria ir lėtinėmis širdies, plaučių ligomis sergantys pacientai, profilaktiškai pasitikrinti atvyksta nėščiosios, tėveliai su kūdikiais. Skatiname savo pacientus būti aktyviems, saugoti savo sveikatą. Juk dirbti ir puikių rezultatų pasiekti galime tik dirbdami kartu – gydytojas ir pacientas.

„MediCa klinikoje“ siūlomas platus paslaugų spektras: šeimos gydytojų, ginekologų, kardiologo, chirurgo konsultacijos, atliekami bendrieji kraujo ir šlapimo tyrimai, vykdoma fiziologinio nėštumo priežiūra, vaikų imunoprofilaktika, teikiama būtinoji medicinos pagalba, suaugusiųjų ir vaikų odontologijos paslaugos, išrašomi kompensuojamieji vaistai, medicininės pažymos ir kt. Taip pat vykdomos ir prevencinės krūties vėžio, gimdos kaklelio vėžio, storosios žarnos vėžio, prostatos vėžio programos.

Primename, kad pacientams, prisirašiusiems ir apdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu, pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos yra finansuojamos Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis ir teikiamos NEMOKAMAI.

Visiems naujai prisirašiusiems prie Medicos klinikos atliekame pilną kraujo tyrimą nemokamai. Bei norime informuoti , kad vaikams nuo 13 iki 18 metų atliekame burnos higieną į metus vieną kartą nemokamai .

Adresas Sedulinos al 14 ,Visaginas.

Tel. 8-386-47525.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта