Eismo sąlygos išlieka sudėtingos
Lietuva ir Baltijos šalys 10 02 2021 903 peržiūros

Eismo sąlygos išlieka sudėtingos

Įpusėjus trečiadienio dienai, dėl buvusio ar besitęsiančio snygio eismo sąlygos Lietuvoje išlieka sudėtingos. Marijampolės apskrityje susiformavęs plikledis.

Didžiojoje šalies dalyje pagrindinių kelių dangos yra šlapios arba drėgnos, vietomis su pažliugusio ar puraus sniego provėžomis.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai taip pat yra su prispausto ar puraus sniego sluoksniu, iki 10 cm, vietomis yra apledėjusių kelio ruožų, praneša VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Apsnigtus ir slidžius kelių ruožus valo ir barsto AB „Kelių priežiūra", tačiau esant žemai oro temperatūrai, net ir dirbant maksimaliu pajėgumu, užtikrinti geras eismo sąlygas yra itin sudėtinga. Barstoma druska nebegali efektyviai tirpdyti sniego ar ledo esančio ant kelio dangos, todėl barstoma smėlio-druskos mišiniu.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Sinoptikų duomenimis, visoje šalyje, išskyrus Panevėžio ir Utenos apskritis, snyguriuoja. Oro temperatūra - nuo 9 iki 12 laipsnių šalčio.


ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта