Enegretikos ministras apsilankė Ignalinos atominėje elektrinėje
Energetika 10 01 2013 586 peržiūros

Enegretikos ministras apsilankė Ignalinos atominėje elektrinėje

Sausio 4 d. Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius lankėsi Valstybės įmonėje Ignalinos atominėje elektrinėje.:::Vizito metu ministras tiesiogiai susipažino su įgyvendinamais projektais ir susitiko su įmonės vadovybe, įvyko ministro susitikimas su Visagino mere Dalia Štraupaite.

Susitikime su IAE vadovybe buvo aptarta įgyvendinamų projektų eiga, vykdomi išmontavimo darbai bei kiti svarbūs eksploatavimo nutraukimo proceso klausimai. Kalbėta apie derybų dėl IAE eksploatacijos nutraukimo proceso finansavimo naujos finansinės perspektyvos 2014-2020 metų laikotarpiu aspektus.

Ministras lankėsi pačioje elektrinėje, vietoje susipažino su jau įgyvendintais projektais ir vykdomais demontavimo darbais. J.Neverovičius aplankė B1 (Laikinojo panaudoto branduolinio kuro saugykla) ir B234 (Kietųjų ir radioaktyviųjų atliekų tvarkymo ir saugojimo kompleksas) projektų statybų aikšteles, buvo supažindintas su dėl pagrindinių eksploatacijos nutraukimo projektų B1 ir B2/3/4 generalinio rangovo Nukem Technologies (konsorciumo NUKEM-GNS) įsipareigojimų nevykdymo kylančiomis problemomis.

Pokalbio su Visagino mere metu, be kitų miesto ir regiono aktualijų buvo aptartas daugiabučių renovacijos klausimas.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Ministras J. Neverovičius pabrėžė kuo spartesnio renovacijos proceso svarbą.

enmin.lt

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта