Energetikos ministras J.Neverovičius lankėsi Ignalinos atominėje elektrinėje
Energetika 04 02 2014 663 peržiūros

Energetikos ministras J.Neverovičius lankėsi Ignalinos atominėje elektrinėje

Sausio 31 d. energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius su darbiniu vizitu lankėsi VĮ „Ignalinos atominėje elektrinėje“ (IAE), kur vietoje susipažino su jau baigtais įgyvendinti ir tęsiamais IAE eksploatacijos nutraukimo projektais.:::

Ministras apsilankė B1 (Laikinoji panaudoto branduolinio kuro saugykla) ir B234 (Kietųjų radioaktyviųjų atliekų saugojimo kompleksas) projektų statybų aikštelėse, kur susipažino su šių projektų eiga ir jų įgyvendinimo pažanga.

„Akivaizdus ne tik siekis laiku įgyvendinti pagrindinius eksploatacijos nutraukimo projektus, bet ir aikštelėse vykstantys realūs darbai. Tikimės, kad dar šiais metais bus baigtas vienas iš svarbiausių projektų B1 ir B234 etapų – įrangos sumontavimas,“ – lankydamasis IAE pažymėjo ministras J.Neverovičius.

Vizito metu energetikos ministras su įmonės vadovybe aptarė IAE eksploatacijos nutraukimo proceso eigą, išmontavimo darbus, esmines projektų įgyvendinimo problemas.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Taip pat buvo kalbėta apie priemones, kurių įmonė turi imtis, siekiant išspręsti IAE eksploatacijos nutraukimo projektų planavimo klausimus, apie projektų valdymo stiprinimą ir veiklos optimizavimą.

www.enmin.lt

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта