Ignalinos kredito unijoje – vartojimo paskolų bumas
Reklama 07 10 2021 487 peržiūros

Ignalinos kredito unijoje – vartojimo paskolų bumas

Šių metų pavasarį ir vasarą Ignalinos kredito unija vykdė vartojimo paskolų, skirtų automobiliams įsigyti ar atsinaujinti, akciją. Per penkis akcijos mėnesius uniją savo klientams šių paskolų išdavė už daugiau nei 1,6 mln. eurų – akcijos tikslai buvo viršyti daugiau nei 4 kartus.

Ši akcija unijai leido ženkliai padidinti vartojimo paskolų išdavimo rezultatus. Palyginus su visais 2020 metais, vartojimo paskolų išdavimas Ignalinos kredito unijoje šiemet jau padidėjo 53 proc.

Daugiau nei pusę šių paskolų šiemet išdavė unijos Švenčionių skyrius. Toliau pagal rezultatus sekė Visagino, Utenos, Ignalinos ir Zarasų skyriai.

Didelį postūmį sėkmingam akcijos įgyvendinimui ir vartojimo paskolų išdavimui turėjo ir Ignalinos kredito unijos inicijuotas bendradarbiavimas su „Viada“, vienu iš didžiausių šalies degalinių tinklu. Prie akcijos prisijungus „Viadai“, visiems vartojimo paskolą paėmusiems unijos klientams buvo įteiktos ir ypatingos minėto degalinių tinklo dovanos – „Viada VIP“ kortelės, suteikiančios 7 centų nuolaidą litrui pasirinktų degalų, arba 10 eurų vertės „Viada“ kavos kortelės. Per bendradarbiavimo su Viada“ laikotarpį iš viso klientams buvo padovanota per 100 degalinių tinklo kortelių.

Labai džiaugiuosi tuo, kad mūsų klientai taip aktyviai naudojosi galimybėmis atsinaujinti savo automobilius. Noriu padėkoti jiems, taip pat mūsų unijos kolektyvui, akcijos metu neskaičiavusiam savo darbų valandų. Ir, žinoma, prie akcijos prisijungusiai „Viadai“. Tai tik parodo, kad surėmę pečius žmonėms galime pasiūlyti sprendimus, kurių jiems tikrai labai reikia, – akcijos rezultatais džiaugėsi Violeta Čeponienė, Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė.

Reklaminiu šios akcijos veidu buvo ilgametis KREDA ir Ignalinos kredito unijos bičiulis ir partneris - lenktynininkas, Dakaro ralio legenda Antanas Juknevičius.

Šiuo metu Ignalinos kredito unija naujųjų mokslo metų pradžios proga siūlo ypatingą vartojimo paskolų akciją regiono mokytojams bei kitiems švietimo ir ugdymo įstaigų darbuotojams. Akcijos, kuri truks iki lapkričio mėn. pradžios, metu mokytojai vartojimo paskolas gali pasiimti dvigubai mažesnėmis palūkanomis nei taikomos įprastai.

Centrinė kredito unija yra įsikūrusi Ignalinoje, o jos skyriai veikia Utenoje, Švenčionyse, Pabradėje, Zarasuose ir Visagine. Unija yra Jungtinės centrinės kredito unijos „Kreda“ narė.

 

Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka
Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pasirašė bendrąjį ES susitarimą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта