Ignalinos kredito unijos jubiliejaus proga – žaidimas ir gausybė dovanų klientams
Reklama 24 10 2022 469 peržiūros

Ignalinos kredito unijos jubiliejaus proga – žaidimas ir gausybė dovanų klientams

Jau visai netrukus, lapkričio pabaigoje, Ignalinos kredito unija švęs savo veiklos dvidešimtmetį. Ta proga visus klientus, o taip pat ir tuos žmones, kurie dar galbūt tik taps unijos klientais, unija kviečia dalyvauti jos interneto svetainėje vykstančiame „Dvidešimtmečio žaidime“. Žaidimo dalyviams teks atsakyti į 10 klausimų apie Ignalinos kredito uniją, o laimingiausiems žaidimo dalyviams jo pabaigoje atiteks ypatingos dovanos: televizorius, planšetiniai kompiuteriai, išmaniosios apyrankės, nuolaidos paskolų ir priedai terminuotų indėlių palūkanoms.

Be to, be simbolinių prizų neliks nė vienas žaidimo dalyvis: visi užsiregistravę ir išbandę savo jėgas gaus 0,05 proc. palūkanų nuolaidos/priedai paskoloms ar indėliams.

„Dvidešimtmečio žaidimą“ galima rasti unijos interneto svetainėje, adresu https://zaidimas.ignalinoskreditounija.lt/.

Ignalinos kredito unijos administracijos vadovė Violeta Čeponienė sako, kad šis gražus jubiliejus yra ne tik puiki proga pasidžiaugti nueitu keliu ir nuveiktais darbais, tačiau ir apmąstyti ateitį bei užsibrėžti ambicingus tikslus kitam dvidešimtmečiui.

„Vargu ar žmonės, stovėję prie Ignalinos kredito unijos ištakų, įsivaizdavo, kad po dvidešimties metų unija bus stiprus ir patikimas regiono bankas, kurio paslaugomis naudosis ne tik daugelis krašto žmonių, tačiau ir didieji ūkiai, verslai. Šiandien tokie ir esame – bendruomenės bankas, kuris yra arti savo klientų, žino jų rūpesčius ir tai, kuo jie gyvena. Todėl mes visuomet esame pasirengę  pasiūlyti savo klientams finansų sprendimus, kurie labiausiai tinka konkrečiai jų situacijai. Ar tai būtų kasdienės bankininkystės paslaugos, paskolos, taupymo sprendimai, idėjos verslo ar ūkio vystymui ir plėtrai“, – sako V. Čeponienė.

Paklausta kaip atrodys unija po dar 20 metų, administracijos vadovė šypsosi. „Viskas keičiasi taip greitai. Todėl tikslaus atsakymo aš nežinau. Tačiau noriu tik vieno. Kad mūsų unija ir po dvidešimties metų būtų pirmasis krašto žmonių, kuriems staiga prireikia finansinių paslaugų, kad ir kokios jos tada bus, pasirinkimas“.

„O dar artėjančios gražios mūsų šventės proga noriu labai padėkoti visiems žmonėms, kurie savo darbais augino uniją. Tai yra ir visi buvę unijos vadovai, visi mūsų esami ir buvę darbuotojai. Galiausiai, visi mūsų klientai, pasitikėję ir tebepasitikintys mumis. Labai labai ačiū visiems!“, – sako V. Čeponienė.

Ignalinos kredito unijos „Dvidešimtmečio žaidimas“ vyks iki šių metų lapkričio 20 dienos.

Rasti jį galima adresu https://zaidimas.ignalinoskreditounija.lt/.

Sėkmės!

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта