J. Šuklin: „Kokie mes stiprūs ir kiek mūsų daug“
Rinkimai 2024 25 10 2024 182 peržiūros

J. Šuklin: „Kokie mes stiprūs ir kiek mūsų daug“

Likus vienai dienai iki Lietuvos Respublikos Seimo rinkimų II turo, savo socialiniame tinkle Facebook J. Šuklin pakomentavo paskutinius įvykius ir dar kartą pranešė apie istorinę visaginiečių galimybę susitelkti, kad turėtume savo atstovą Seime.

„Paskutinėmis dienomis visko buvo daug. Nebuvo laiko laukti, ilgai galvoti, reikėjo imti ir daryti. Užteko ir įvairių kaltinimų, iškreipiant mano žodžius ir veiksmus, bet viskas, kas šiandien vyksta, tik dar labiau užgrūdino, paragino Jus parašyti man, ir parodė, KOKIE MES STIPRŪS IR KIEK MŪSŲ DAUG.

Per savo jau tikrai nemažą politinę patirtį visada rinkausi veikti, koncentruotis į pozityvias idėjas, sąžiningus darbus, renginius, sportą, šeimą, draugus, mylimas vietas, kurie neleido galvoje atsirasti negatyvioms mintims, bet didžiausia dovana šiandien – nuoširdus žmonių palaikymas.

Šiandien mes iš tikrųjų turime galbūt net istorinę galimybę susitelkti, bet kiekvienas turi suprasti, koks neįkainojamas yra balsas, kaip svarbu yra ateiti ir išreikšti savo valią, todėl dar kartą kviečiu Jus, palaikančius mano viziją ir mano darbus,  spalio 27 dieną, RYTOJ, ateiti ir pabalsuoti.

Prie balsadėžių liksime tik mes ir mūsų sąžinė, jokių partinių priklausomybių, tik mes ir mūsų širdies balsas, o kiekvienas balsas gali būti lemiantis. Praneškite apie tai savo draugams, tėvams, seneliams, kaimynams, visiems, visiems!
Man rūpi, nes gyvenu čia. Mums rūpi, nes gyvename čia“, – socialiniame tinkle rašė J. Šuklin.

Pagrindinė Seimo rinkimų antrojo turo diena yra spalio 27 d., sekmadienis. Rinkimų apylinkės duris atvers 7 valandą ryto ir rinkėjų lauks iki 20 valandos vakaro. 

Politinė reklama bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio PK sąskaitos. Užsakymo Nr. PR-2024/158.

Sklandrausis
Sklandrausis

Projektas „Europos Pulsas“

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта