Laikas supažindinti jus su bombiniu pilingu!
Reklama 11 11 2021 632 peržiūros

Laikas supažindinti jus su bombiniu pilingu!

Pakelkite ranką ar linktelėkite, kas mano, kad jo oda yra blanki, papilkėjusi, neelastinga.

Mano diagnozė: „Metropolio gyventojas“! Pokštas :)

Sprendimas yra!

Ruduo – geriausias metas atgaivinančiam pilingui

Rūgštinis pilingas – viena populiariausių rudens-žiemos laikotarpiu kosmetologės atliekamų procedūrų.

Rūgštinis pilingas tirpdo raginį odos sluoksnį, skatina intensyvų ląstelių regeneraciją ir skatina kolageno gamybą audiniuose. Dėl to padidėja odos elastingumas ir stangrumas, išsilygina reljefas ir tonusas, mažėja pigmentacija. Veidas įgauna sveiką ir gaivią išvaizdą, tampa aksominis liesti.

Rudeniui pasiekus pusiaują, saulės spinduliai vis mažiau džiugina akį, gamta nusimeta įvairiaspalvius apdarus, atsiskleidžia iki pavasario, ateina apsivalymo metas.

Rūgščių sinergija leidžia iš mažos koncentracijos sukurti labai veiksmingą preparatą, kiekvienas iš jų turi unikalų poveikį:

  • salicilo rūgštis užtikrina švelnų šveitimo poveikį;
  • pieno rūgštis drėkina epidermį ir atgaivina;
  • obuolių ir citrinų rūgštis veikia kaip priešuždegiminė sąjunga ir angioprotektorė;
  • minimalaus molekulinio dydžio glikolio rūgštis įsiskverbia giliai ir stimuliuoja dermą, skatina drėkinimą ir raukšlių korekciją.

 

Unikalus RENEW PEEL komponentų derinys leis:

✔ pagerinti veido spalvą, išlyginti odos reljefą,

✔ sumažinti streso apraiškas, pagerinti ląstelių metabolizmą,

✔ optimizuoti riebią odą,

✔ Sutraukia poras nesukeldamas matomą lupimasį.

Medicininį išsilavinimą ir didelę jauninamųjų procedūrų patirtį turinti mezoterapeutė Viktorija Puzinienė rekomenduoja renkantis programas ir odos priežiūros priemones atsižvelgti į sezoninę įtaką. Taigi vasarą, kai ultravioletinės spinduliuotės įtaka stipri, o žiemą, esant šalčiui, odą reikia labai apsaugoti. Ruduo – puikus metas atsigauti. O pradėti reikia nuo gilaus valymo, tai yra pilingo procedūrų.

Pilingo tipo pasirinkimas (abrazyvinis šveitiklis, gommage, fermentinis ar rūgšties preparatas) priklauso nuo odos poreikių. Tačiau būtent rūgštinis valymas yra ypač skirtas rudens laikotarpiu.

Kaip tai veikia?

Kad ir kaip baisu atrodytų iš pirmo žvilgsnio, rūgštiniai pilingai degina odą. Taip, taip, jie ją veikia, sukeldami cheminį nudegimą. "Kodėl?" – nustebsite. Faktas yra tas, kad toks poveikis išprovokuoja organizmo reakciją, išreikštą aktyvia regeneracija, ląstelių atsinaujinimu. Be to, rūgštis tirpdo tarpląstelinius epidermio ryšius, taip išlaisvindama odą nuo negyvų, negyvų ląstelių. 

AUKŠTO ULTRAGARSO HIFU APARATAS

Aukšto ultragarso HIFU aparatas skirtas stangrinti odą, sulėtinti odos senėjimo procesus. Didelio intensyvumo fokusuotas ultragarsas (HIFU) sukelia molekulių vibraciją bei terminį efektą, tiesiogiai tiekia šilumos energiją odai ir poodiniam audiniui, kuris stimuliuoja ir atnaujina odos kolageno gamybą ir taip pagerina odos būklę, sumažina jos suglebimą. Šie procesai taip pat skatina baltymų koaguliaciją tiek dermoje, tiek SMAS (angl. superficia/musculoaponeurotic system) — paviršinės raumenų aponeu rotinės sistemos — sluoksnyje. Taip padidėja kolageno kiekis, kuris sustangrina ir pakelia odą.

 

4D HIFU skleidžiama energija nepažeidžia aplinkinių audinių, nepaisant to, kad ultragarsas prasiskverbia giliau nei lazeris ar kiti prietaisai, ir pasiekia jau minėtą SMAS sluoksnį (4,5 mm nuo odos paviršiaus) — būtent šį sluoksnį plastikos chirurgai pakelia operacijos metu, o HIFU aparatu jis pasiekiamas netaikant jokio chirurginio metodo.

 

Ši procedūra tiesiogine prasme turi veido patempimo ir kūno pakėlimo poveikį be jokių invazinių operacijų ar injekcijų, procedūra nesu“ elia šalutinio poveikio.

HIFU aparatu galima atlikti šias procedūras:

  1. Raukšlelių naikinimą.
  2. Odos stangrinimą.
  3. „Dvigubo smakro“ (pagurklio) mažinimą.
  4. Odos stangrumo, elastingumo atkūrimą.
  5. Veido ovalo formavimą.
  6. Kūno formų stangrinimą.

Procedūros gali būti taikomos visiem odos tipams — veido ir viso kūno srityse.

HIDRODERMABRAZIJOS APARATAS

Hydra Facial aparato savybės: odos atjauninimas, skaistinimas, raukšlių šalinimas, veido valymas ir šveitimas, odos stangrinimas ir pakėlimas.

Funkcijos:

  1. Hidrodermabrazija.
  2. Purškiklis.
  3. Ultragarsinė mentelė.
  4. Ultragarsas.
  5. Šalčio plaktukas.
  6. Daugiapolis radijo dažnis.

Hidrodermabrazija, dar vadinama vandens dermabrazija (angl. hydrafacial), yra veido odos šveitimo, eksfoliacijos procesas, tačiau vietoj abrazyvių kristalų, kurie šveičia odą, naudojamos vandens srovės, kurios švelniai pašalina negyvų ląstelių sluoksnį, atveria poras, giliai valo odą. Ji iš karto tampa stangresnė ir skaistesnė, grįžta švytėjimas ir elastingumas, oda atrodo sveika ir lygi, sumažėja pigmentacija.

Procedūra drėkina odą, stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę, odos ląstelių medžiagų apykaitą. Purškiklis – geresniam skystų kosmetinių priemonių paskirstymui ir absorbacijai. Ultragarsinė mentelė skirta veido valymui, pašalina negyvas odos ląsteles, išvalo užsikimšusias poras. Mentelė sukuria 28 000 kartų per sekundę ultragarsinę vibraciją, kuri masažuoja poodinius sluoksnius ir sutvirtina jungiamąjį audinį. Laikas, stiprumas ir procedūros eiga rodoma ekrane.

Ultragarsas gerina kraujotaką ir greitina medžiagų apykaitą, įveda vandenyje ir riebaluose tirpius koncentratus į švarią veido odą. Reguliuojami bangų tipai: nuoseklus, pulsuojantis ir mišrus. +“ *0 ekrane rodomi laikas, stiprumas ir procedūros eiga.

Šalčio plaktukas – vėsi plaktuko pusė mažina edemą, malšina skausmą, sutraukia poras, ramina uždegimą ir mažina padidėjusį odos jautrumą.

Radijo dažnis – intensyvus drėkinimas ir ypač efektyvios senėjimo atitolinimo (angl. anti-aging) procedūros. Radijo dažnio procedūra veidui giliajame odos (dermos) sluoksnyje sukelia intensyvų karštį. Taip formuojasi naujas, tvirtas, standus odos kolageno tinklas, kuris suteikia odai stangrumo, ją modeliuoja, neleidžia raukšlėtis. Palaipsniui yra pasiekiamas gilusis kolageno restruktūrizavimas, naujų kolageno pivošių formavimasis, gerėja homeostazė ir akivaizdžiai keičiasi odos būklė, pašalinami senėjimo požymiai. Sis procesas yra lėtas ir vyksta palaipsniui, priklausomai nuo odoje esančio kolageno kiekio. Tai puiki procedūra ne tik veidui, bet ir kaklo, dekoltė odai.

POWER INFUSE TECHNOLOGY APARATAS

Deguonis – tai gyvybės pagrindas, kuris veikia iš vidaus, užpildo organizmo ląsteles energija ir dovanoja Jums grožį. Tačiau bėgant laikui, dėl žalingų aplinkos sąlygų mažėja deguonies patekimas į odos ląsteles, o tai lėtina ląstelių regeneraciją. Oda tampa plonesnė, gali atsirasti raukšlių ir pigmentinių dėmių. Estetinė deguonies terapija iš esmės padeda pasiekti maksimalų ląstelių oksinegacijos ir odos regeneracijos efektą. Oxsynergy Paris sukūrė individualią deguonies terapiją, kuri yra atliekama įvertinant kiekvieno žmogaus odos poreikius.

POWER INFUSE TECHNOLOGY aparatas veikia kaip generatorius, kuris paverčia orą į 90-95 proc. gryno deguonies srautą. Nors paprastai aplinkos ore yra apie 78 proc. azoto ir tik 21 proc. deguonies, 0,03 proc. anglies oksido ir kitų elementų. Šiuo aparatu deguonis ir aktyviosios medžiagos įvedamos be kontraindikacijų ir šalutinio efekto. Procedūros metu nenaudojamos bangos ar elektros poveikis odai, aktyviosios medžiagos patenka oksigenacijos metodu – purškiant arba tiesiogiai į odą įvedant deguonį, kai pulsuojamuoju režimu atliekamas gilus audinių masažas.

POWER INFUSE TECHNOLOGY aparatu generuojamas deguonis sumaišomas su koncentruotais serumais, toks mišinys įvedamas į gilesnius odos sluoksnius. Ląstelės yra papildomos ne tik būtinosiomis deguonies molekulėmis, bet ir veikliosiomis medžiagomis, kurios kovoja su senėjimo procesais, pagerina ląstelių atsinaujinimą. Šios procedūros nauda pastebima iš karto, jaučiamas odos prisotinimas veikliosiomis medžiagomis, drėgme. Po procedūros oda atrodo elastingesnė, tolygesnė, skaistesnė. Ilgainiui gerėja odos būklė, kadangi stimuliuojama kolageno ir elastino fibropluoštų regeneracija, taip pasiekiamas odos atjaunėjimo efektas. Procedūros metu koncentruoti serumai gali būti maišomi tarpusavyje — taip pasiekiami geriausi rezultatai pagal individualius poreikius.

       

 

Specialistė-mezoterapeutė, turinti medicininį išsilavinimą, Viktorija Puzinienė. Priėmimas vyksta specialiai įrengtame grožio salone klinikoje „Sedulinos sveikatos centras“ (Tarybų g. 6), taip pat Utenoje adresu Kupiškio g. 51 (salonas „Esteem“).

 

Norėdami gauti papildomos informacijos ir užsiregistruoti nemokamai konsultacijai, skambinkite tel. 8 612 61703 (Viktorija).

Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje
Kviečiame dalyvauti klientų apklausoje

UAB „Visagino energija“ atlieka gyventojų apklausą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта