„Lietuvos energija“ atnaujina „Transporto valdymo“ pardavimą
Energetika 28 09 2018 1400 peržiūros

„Lietuvos energija“ atnaujina „Transporto valdymo“ pardavimą

Valstybės kapitalo energetikos įmonių grupė „Lietuvos energija“, atsisakydama energetikos sektoriui nebūdingos veiklos, atnaujina savo antrinės įmonės „Transporto valdymas“ pardavimą. 

„Transporto valdymas“ birželį su „Lietuvos energijos“ grupe pasirašė naują iki 30 mln. eurų vertės transporto priemonių nuomos paslaugų ilgalaikę sutartį. Tai didina įmonės patrauklumą potencialiems investuotojams, todėl tikimės aktyvaus jų dalyvavimo“, - sako „Lietuvos energijos“ finansų ir iždo direktorius Darius Kašauskas. 

„Transporto valdymas“ - tai nauja „Lietuvos energijos“ grupės įmonė. Ji pradėjo veikti šių metų kovo 1 d., kai šiai bendrovei buvo perduota nuo „NT Valdų“ atskirta transporto valdymo veikla.

Apie automobilių nuomos ir priežiūros verslo pardavimą „Lietuvos energija“ jau buvo skelbusi prieš metus, tačiau vėliau šį pardavimo procesą sustabdė - buvo nuspręsta sulaukti „Lietuvos energijos“ konkurso, kuriame dalyvavo ir „Transporto valdymas“, rezultatų ir apie tai informuoti potencialius investuotojus, teigiama „Lietuvos energijos“ pranešime.

„Transporto valdymas“ prižiūri didelės apimties transporto parką - daugiau kaip 2 tūkst. įvairios klasės lengvųjų automobilių, specialios paskirties technikos ir mechanizmų. 

Daugiau kaip pusę šių transporto priemonių įmonė nuomoja „Lietuvos energijos“ grupės įmonėms, kurios didžiąją dalį transporto priemonių naudoja skirstomuosius elektros ir dujų tinklus bei elektrines aptarnaujančių bendrovių veikloje. Likusi transporto priemonių dalis yra nuomojama rinkai.

ELTA

Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo
Dėl dokumentų iš Baltarusijos Respublikos priėmimo

Visagino savivaldybės administracijos teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus informacija

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта