Nikolajus Lebedevičius. Kiekvienas balsas svarbus!
Rinkimai 2024 23 10 2024 180 peržiūros

Nikolajus Lebedevičius. Kiekvienas balsas svarbus!

Pirmiausia norėčiau padėkoti visiems, kurie pirmajame ture balsavo už mano kandidatūrą. Jūsų pasitikėjimas man labai svarbus ir daug ką pasako; jis suteikia man jėgų toliau dirbti.

Deja, Visaginas vėl liko paskutinėje vietoje pagal aktyvumą tarp Lietuvos miestų. Kita vertus, tai atspindi gyventojų pasitikėjimą centrine valdžia ir yra savotiškas jos veiklos įvertinimas.

Kiekvienam iš mūsų rūpi tai, kuo šiandien gyvename; mes neabejingi savo artimųjų, draugų, miesto ir regiono likimui. Todėl svarbu dalyvauti renginiuose, kurie turi įtakos kiekvienam iš mūsų. Tai mūsų indėlis į mūsų, taip pat į mūsų vaikų ir anūkų ateitį. Tikiu, kad dalyvavimas rinkimuose yra svarbus tiek atskiram žmogui, tiek visai Lietuvai, todėl visuomet dalyvauju, priimu sprendimus ir rodau pavyzdį savo vaikams.

Pokyčiai turi prasidėti nuo mūsų pačių. Balsuodami rinkimuose mes ne tik įgyvendiname savo teisę rinktis, bet ir įgyjame teisę klausti tų, kuriuos renkamės.

Todėl, mieli visaginiečiai ir Ignalinos AE regiono gyventojai, kviečiu jus spalio 27 d. atvykti į rinkimų apylinkes ir išrinkti kandidatą, kuris ateinančius ketverius metus atstovaus mūsų interesams Lietuvos Respublikos Seime. Jūsų balsas yra svarbus.

Visagino savivaldybės Tarybos narys Nikolajus Lebedevičius

Sklandrausis
Sklandrausis

Projektas „Europos Pulsas“

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта