Nikolajus Lebedevičius. Kodėl nusprendžiau kelti savo kandidatūrą į LR Seimo narius
Rinkimai 2024 12 09 2024 129 peržiūros

Nikolajus Lebedevičius. Kodėl nusprendžiau kelti savo kandidatūrą į LR Seimo narius

Aš, Nikolajus Lebedevičius, gimiau 1975 m. Druskininkuose, darbininkų šeimoje. Esu vedęs jau 25 metus, turiu du sūnus: vienas mokinys, kitas – universiteto studentas. Didžiąją dalį savo gyvenimo pragyvenau Visagine, todėl gerai nusimanau apie regionines problemas.

KTU įgyjau bakalauro laipsnį, baigiau branduolinės fizikos kursą Švedijos Stokholmo universitete, Obninsko institute apgyniau inžinieriaus laipsnį. Pusantrų metų studijavau KTU doktorantūroje.

Ignalinos atominėje elektrinėje dirbu 26 metus. Nuo 2020 metų vadovauju radiacinės saugos organizavimo poskyriui su 50 specialistų. Atstovaudamas darbuotojų interesus, nusipelniau jų pasitikėjimą ir virš 10 metų esu renkamas profsąjungos pirmininko pavaduotoju.

2023 metais buvau išrinktas į Visagino savivaldybės tarybą kaip Lietuvos regionų partijos atstovas, kur sąžiningai atstovauju savo rinkėjų interesus dirbdamas Ekonomikos ir verslo bei Kontrolės komitetuose.

Savo stipriasias savybes matau kaip norą tobulėti, augti, mokėjimą save motyvuoti, greitai mokytis ir mokyti kitus. Darbo santykiuose vertinu pasitikėjimą ir abipusę pagarbą, turiu derybų vedimo patirties, galiu dirbti komandoje, moku anglų kalbą. Darbas su valstybinėmis institucijomis išmokė apginti savo požiūrį, o pagal situaciją ir tartis bei ieškoti kompromisų.

Laisvalaikiu mėgstu skaityti. Esu aktyvaus gyvenimo būdo šalininkas, mėgstu su šeima keliauti po Lietuvą. Užsiiminėju karate, plaukimu, pamėgau dviratį, dalyvauju lenktynėse su baidarėmis. Visuomeninė veikla suteikia galimybę įsigilinti į problemas, ieškoti ir rasti sprendimus. Įsitikines, kad išrinktas į seimą aš galėsiu garbingai atstovauti mūsų regiono interesus. Aš mėgstu tą veiklą, kuria užsiimu, mėgstu žmones, moku juos išklausyti, branginu jų nuomonę – tai leidžia man pasiekti užsibrėžtų tikslų, daryti gyvenimą geresnį. Būtent todėl aš nutariau dalyvauti seimo rinkimuose ir tikiuosi jūsų palaikymo. Įsitikinęs, kad Lietuva gali tapti lygių galimybių šalimi kiekvienam piliečiui.

Tik stiprūs regionai padaris Lietuvą stipresne!

Politinė reklama, bus apmokėta iš Lietuvos Regionų Partijos politinės kampanijos sąskaitos, užsakymo numeris PR-2024/122.

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта