„Prestorante“ picerija grįžta su nauju pavadinimu „BEAR & BOAR PIZZA“
Reklama 18 06 2024 417 peržiūros

„Prestorante“ picerija grįžta su nauju pavadinimu „BEAR & BOAR PIZZA“

Po 11 metų sėkmingos veiklos ir daugybės patenkintų klientų, „Prestorante“ picerija grįžta su nauju pavadinimu „BEAR & BOAR PIZZA“ ir atnaujintomis šviesiomis bei jaukiomis patalpomis. Picerija kuri tapo mėgstama vieta tiek vietiniams, tiek turistams, šiuo metu baigia paskutinius atnaujinimo darbus ir jau birželio 20 dieną vyks oficialus jos atidarymas.
Savo lankytojams turime naujienų bei naują paslaugą: pilstomą kraftinį alų bei girą išsinešimui. Taip pat primename, kad mūsų gardžią picą ir kitus patiekalus galite įsigyti su pristatymu į namus ar kitą jums patogią vietą.

Kita gera žinia - jau visai greitai jūsų patogumui bus atnaujinta ir mūsų svetainės https://pizza.bearboar.lt veikla. Joje, kaip ir anksčiau, galėsite įsigyti mūsų produkciją, užsisakyti patiekalus su pristatymu į namus ar išsinešimui bei susipažinti su mūsų bravoro naujovėmis.  

Na ir kaip gi be konkurso tokia proga?
Picerija „BEAR & BOAR PIZZA“ kviečia dalyvauti konkurse, kurio nugalėtojai turi galimybe laimėti picą sau ir savo draugui ar draugei.

Taisyklės paprastos:
Turi sekti Bear and Boar pizza https://www.facebook.com/BearBoarPizza bei Bear and Boar brewery https://www.facebook.com/bearboarbrewery paskyras.

Spausti LIKE po pagrindiniu konkurso skelbimu https://www.facebook.com/photo?fbid=1006510111478231&set=a.519054166890497

Komentaruose pažymėti draugę ar draugą, su kuriuo norėtum pasidalinti laimėjimą.
Konkurso nugalėtoją skelbsime birželio 20 d. kuri bus ypatinga visiems lankytojams, nes oficialaus atidarymo proga jūsų lauks malonios staigmenos bei 15% nuolaida.
Sekite mūsų paskyras, dalyvaukite konkurse ir iki susitikimo „BEAR & BOAR PIZZA“ picerijoje adresu Taikos pr. 72A!

Mūsų dabo laikas:
IV  - 15:00 - 23:00
V   - 15:00 - 00:00
VI  - 11:00 - 00:00
VII - 11:00 - 21:00

Užsakymai bei staliukų rezervacija: +370 690 20888

Niutono kambarių link
Niutono kambarių link

Birželio 25 d. savivaldybės vicemerai V. Besakirskas ir A. Grigienė dalyvavo išvykoje į patalpas, kuriose pradėti veikti Niutono kambariai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта