Seimo pirmininkė: "išrinkus J. Šukliną į Seimą, laimėtų ne tik jo kraštas, bet ir visa Lietuva"
Rinkimai 2024 05 10 2024 109 peržiūros

Seimo pirmininkė: "išrinkus J. Šukliną į Seimą, laimėtų ne tik jo kraštas, bet ir visa Lietuva"

„Didžiuotis ir pasitikėti Jevgenij Šuklin yra daug priežasčių. Garsinęs Lietuvą aukščiausio meistriškumo sporte, vėliau jis parodė, ką reiškia tikrai mylėti savo kraštą, grįžo į Visaginą kurti toliau savo ir savo šeimos gyvenimo. Nieko keisto, kad būdamas toks aktyvus, jis nelaukė, kol kiti kažką padarys dėl Visagino ateities, o pats ėmėsi aktyvios politikos. Kiekvienas, pabendravęs su Jevgenij, iškart pajunta, kiek gerai jis pažįsta Visagino ir Ignalinos krašto problemas, nuo Ignalinos atominės elektrinės, tapusia rimta socialine aktualija ir reikalaujančia dėmesio aukščiausiu lygiu, iki švietimo, sveikatos, užimtumo reikalų.

Jevgenij savo pavyzdžiu rodo, kad sėkmę galima pagauti ne vienoje srityje, ir tai yra jo didelė stiprybė. Sėkmingas sporte, sėkmingas versle ir aktyvus politikoje.

Visagino ir Ignalinos krašto žmonėms Jevgenij yra tas pasirinkimas, kuris leis didžiuotis, kad jų regioną ir interesus gina toks kovingas ir dėmesingas politikas. Kita vertus, galiu drąsiai teigti, kad išrinkus J. Šukliną į Seimą, laimėtų ne tik jo kraštas, bet ir visa Lietuva“, – teigia Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nilsen.

DARBO PASIŪLYMAI VISAGINO LINIJA
Kviečiame dirbti modernioje baldų gamybos įmonėje „Visagino linija“.
Įmonė suteikia visus darbui reikalingus mokymus, galimybę kelti kvalifikaciją, nemokamą transportą į/iš darbo, dalinį pietų kompensavimą.
Kontaktai informacijai: +370 618 99300, info@visaginolinija.lt

Подробнее

Politinė reklama bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio PK sąskaitos. Užsakymo Nr PR-2024/131

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта