Atsiprašome už tikrovės neatitinkančių duomenų paskelbimą
Новости TTS 08 01 2013 3157 просмотров

Atsiprašome už tikrovės neatitinkančių duomenų paskelbimą

Tikrovės neatitinkančių duomenų paneigimas. :::UAB «Transteleservis» savo tinklapyje https://news.tts.lt 2012-11-29 paskelbė skaitytojams straipsnį «Vyvody vremennoj komissiji...», rusų kalba, kuriame buvo nuoroda į prisiegtą failą «Laikinosios komisijos išvados.pdf», kurįatidarius Laikinosios komisijos Ignalinos programos projekto «Visagino 1-ojo mikrorajono pastatų atvirosios šildymo sistemos pertvarkymas į uždarąją» įgyvendinimo analizei atlikti 2012-01-12 rašte Nr. (1.9)-1-158 «Dėl komisijos akto» ir po jo priedde rusų kalba: «Akt vremennoj komissiji...» ir pačiame straipsnio tekste buvo paskelbti šie tikrovės neatitinkantys duomenys, žeminantys Aliko Milko darbę ir orumą:

(7.Заказчик (ВСУ), в первую очередь бывший директор администрации, как руководитель комитета надзора за Проектом, допустил вышеназванные нарушения и несет ответственность).

UAB «Transteleservis» apgailestauja ir labai atsiprašo Aliko Milko dėl tikrovės neatitinkančių duomenų, žeminančių jo garbę ir orumą, paskleidimo.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

UAB «Transteleservis» administracija

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта