Dėl komunalinių atliekų tvarkymo karantino laikotarpiu
Visagine 28 03 2020 1032 peržiūros

Dėl komunalinių atliekų tvarkymo karantino laikotarpiu

Atsižvelgdami į Aplinkos ministerijos rekomendacijas, informuojame, kad karantino laikotarpiu gyventojams rekomenduojame:

komunalines atliekas, t. y. tokias buitines atliekas kaip servetėles, tualetinį popierių, apsaugines kaukes ir kitas panašaus pobūdžio atliekas mesti į atskirą maišą, prisipildžius šį maišą, jį įdėti į papildomą maišą, sandariai užrišti ir išmesti į mišrių komunalinių atliekų konteinerį;

antrines žaliavas (popierių, plastiką) dėti į papildomus maišus atskirai ir išmesti į tam skirtus surinkimo konteinerius.

Pagal Sveikatos apsaugos ministerijos, izoliuotiems žmonėms, kuriems izoliavimas privalomas, rekomendacijas, rekomenduojame:

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

buitines atliekas jų susidarymo vietoje, taip pat ir naudotas asmens apsaugos priemones (jei tokias naudojo), panaudotas vienkartines servetėles surinkti į atliekoms skirtą konteinerį, į kurį įdėtas skysčiams nepralaidus maišas;

prisipildžius buitinių atliekų konteineriui, izoliuotas žmogus turi užrišti maišą su atliekomis ir palikti už durų neišeidamas iš izoliavimo patalpos;

savivaldybės paskirtas žmogus, kuriam pavestas maisto ir kitų būtinųjų priemonių pristatymas izoliuotam asmeniui, išneša maišą su atliekomis į bendrą buitinių atliekų konteinerį. Savivaldybės paskirtas žmogus buitines atliekas išneša mūvėdamas vienkartines pirštines, o išmetęs atliekas pirštines nusiima, išmeta į konteinerį ir dezinfekuoja rankas alkoholine rankų dezinfekavimo priemone.

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта