Dalia Štraupaitė – viena pirmųjų mano pedagoginės veiklos mokinių
Rinkimai 2023 22 04 2023 762 peržiūros

Dalia Štraupaitė – viena pirmųjų mano pedagoginės veiklos mokinių

Dalia Štraupaitė pažįstu kaip išskirtinę ,aktyvią, mylinčią gyvenimą asmenybę, kuria mokyklos laikais žavėjosi daugelis už jos aktyvią gyvenimišką poziciją ,norą padėti žmogui čia ir dabar.

Tokia ji išliko ir būdama suaugusi. Jos noras turėti realią galimybę pakeisti visaginiečių gyvenimą geresne linkme kai kuriems oponentams kelia nerimą ir vertinama kaip siekis bet kokia kaina gauti valdžią ir yra labai kritikuojamas. Tačiau nenorima suprasti jos begalinio troškimo, tapus mere, mieli visaginiečiai, padaryti mūsų gyvenimą patogesniu , gražesniu, nes ji žino mintinai visas mūsų problemas  ir  žino būdus jas išspręsti .Ji vietinė, ji sava , pergyvenanti dėl kiekvieno mūsų.

Ji prieinama , su ja lengva ir paprasta bendrauti. Ji girdi, ko nori atėjęs į priimamąjį žmogus. Ji moka veikti tikslingai ir su uždegimu siekia tikslo, kuris atitiktų geresnį , naudingesnį variantą, paskatintų žmonių gerovę. Mes, visaginiečiai, turime išties daug neišspręstų problemų ,kurias reikia kuo greičiau spręsti.

Dalia su būdingais tik jai tikslo siekiamybe ir mokėjimu tai pasiekti , yra tas naudingas mums, rinkėjams, šiuo etapu variantas, ir neišnaudoti jo tiesiog būtų neišmintinga. Mes negalime prarasti šio palankiai mums susiklosčiusio momento, laiku jį pagauti, suprasti ir išnaudoti šią galimybę miesto ir visaginiečių naudai.

Nereikia bijoti naujo vėjo dvelkimo, būtina išnaudoti šią galimybę, palaikyti rinkimuose žmogų, kuris tikslingai gali mums visiems padėti. Ji  nenuskriaus nė vieno iš mūsų , kuris kreipsis pagalbos. O miestas taps gražesniu ir patogesniu gyventi. Ji pasistengs .

Todėl  kreipiuosi į jus,  rinkėjai, ateikite į rinkimus ir atiduokite savo balsą už Dalią Štraupaitę, žmogų, kuris pasišovęs padaryti mūsų  gyvenimą, geresniu.

Su visa pagarba Jums, Vanda Beinorienė

Politinė reklama. Bus apmokėta iš „Laisvės ir teisingumo“ partijos (kandidatų sąrašo Nr 18) PK sąskaitos. Užsakymo Nr. PR‐2023/95.

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта