Dingusį senolį Visagine surado tarnybinis šuo Rokis
Visagine 28 03 2020 656 peržiūros

Dingusį senolį Visagine surado tarnybinis šuo Rokis

Kovo 25 d. popietę Visagino policijos komisariatą pasiekė moters pranešimas, kad apie 11.30 min. sodų bendrijoje „Vyšnia“ išėjo pasivaikščioti ir dar negrįžo jos vyras, septyniasdešimties metų amžiaus senolis. Žmogus ligotas, todėl tai sukėlė susirūpinimą.

Policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo aktyvius paieškos veiksmus. Visagino krašto „Facebook“ paskyrose buvo išplatintos senolio nuotraukos ir požymiai bei prašymas, ką nors žinančius apie senolio buvimo vietą pranešti policijai. 15 policijos pareigūnų dalyvavo paieškoje, prie kurios prisijungė ir kinologas su tarnybiniu šunimi Rokiu. Vyro buvo ieškoma aplink sodų bendriją esančiame  miške, kuriame nemažai vandens telkinių ir pelkėtų vietovių. Apie 18 val. 30 min. paieškos dalyviai sulaukė visaginiečio skambučio, kuris pranešė, kad dienos metu jo dukra matė gulintį ieškomą senolį prie kelio, vedančio į sodų bendriją. Pareigūnai susiaurino paieškos lauką ir pradėjo „šukuoti“ šalia tos vietos, esantį mišką.

Jau sutemus, apie 20.20 min., eidamas mišku kinologas išgirdo aktyviai lojantį keturkojį. Atskubėjęs į vietą, rado krūmuose gulintį, be viršutinių drabužių, sušalusį, jau negalintį ištarti žodžio ieškomą senolį. Kinologas nedelsiant aprengė senolį, pasodino ir iškvietė kolegas. Kadangi senolis buvo labai sušalęs ir nusilpęs, pareigūnai susisiekė su greitosios medicininės pagalbos stotimi ir negaišdami laiko nugabeno nelaimėlį į Visagino ligoninės priėmimo skyrių.
Dėkojame aktyviems gyventojams, operatyviai dirbusiems policijos pareigūnams ir darbščiajam Rokiui už pagalbą. Kinologas Nikolajus Andrejevas ir tarnybinis šuo Rokis yra daugkartiniai įvairių tarptautinių ir šalies lygio šunų varžybų prizininkai.

Primename, kad nedera išleisti pasivaikščioti senyvo amžiaus žmones, ypač turinčius negalią, be priežiūros. Rūpinkimės vieni kitų saugumu.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Visagino savivaldybės administracijos informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта