Kartu su Česlava Pimpiene iškeliauja visa epocha
Visagine 20 12 2018 1516 peržiūros

Kartu su Česlava Pimpiene iškeliauja visa epocha

Šiandien, gruodžio 20 d., Taryba patvirtino sprendimo projektą dėl Visagino meno mokyklos direktorės Česlavos Pimpienės atstatydinimo.

Tai buvo vienas iš labiausiai jaudinančių šio susitikimo momentų.

Česlava Pimpienė - Visagino muzikos mokyklos įkūrėja, tapusios Menų mokykla, direktorė, kuri 40 metų dirbo mūsų mieste MUZIKAI, atsistatydina.

Č. Pimpienė pasirašė darbo sutarties nutraukimo aktą ir pasakė daug šiltų žodžių adresuotų atskiriems deputatams, o tokių buvo gan daug, ir visai Tarybai.



Ji padėkojo savo kolegoms, tėvams ir mokiniams, prisiminė kaip vystėsi muzikos mokykla, o Česlavos Pimpienės kalba pakartotinai buvo nutraukiama visų, kurie buvo salėje, plojimais.

Tokiais momentais, kada akivaizdžiai jaučiamas asmenybės reikšmingumas, tampa aišku, kad išeina ir visa epocha. Epocha žmonių, kurie tapo svarbiomis Visagino bendruomenės gyvenimo figūromis mūsų miesto istorijoje.

Lieka palinkėti gerbiamam Česlavai Pimpienei sveikatos, ilgų laimingų ir kūrybingų metų, įgyvendinti tai, kam nebuvo pakankamai laiko būnant Visagino Č. Sasnausko meno mokyklos vadovės pareigose.

Su nuoširdžia pagarba,

Ina Negoda ir news.tts.lt kolektyvas

P.S. 1998 m. Česlava Pimpienė gavo Visagino garbės pilietės vardą.

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта