Mokinių darbai gaisrine tematika
Visagine 06 12 2018 1223 peržiūros

Mokinių darbai gaisrine tematika

2018 metais lapkričio 21 d. Visagino priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus pareigūnai (toliau –VPPS) apdovanojo Visagino kūrybos namuose grafinio dizaino klasės mokinius už darbelius gaisrine tematika. Mokiniai paruošė pamokų tvarkaraščių maketus pirmų klasių moksleiviams. Šiuos darbelius jie ruošė spalio-lapkričio mėnesiais. Lapkričio mėnesį vertinimo komisai iš Visagino PGV ir VPPS pareigūnų įvertino 16 darbelių.

Darbelius buvo nelengvai įvertinti, nes kiekvienas darbas buvo paruoštas kaip atskira istorija. Reikėjo darbeliuose pateikti informaciją gaisrine tematika, kad pirmų klasių moksleiviai galėtų suprasti kaip paskambinti atsitikus gaisrui, ko negalima daryti, kad kiltų gaisras, kur bėgti iš patalpų ir kad negalima slėptis nuo gaisro.

Geriausių darbų autoriais tapo:

  • Aurelija Maciulevičiūtė;
  • Darja Riabova;
  • Kristina Dunder;
  • Aleksandra Donskaja;
  • Rūta Bieliauskaitė;
  • Edvinas Jekimovas.


Visų darbelių autoriai buvo apdovanoti padėkomis ir dovanėlėmis, o taip pat saldžiąja dovana.
Visi konkurse dalyvavę darbai bus demonstruojami Visagino savivaldybės administracijoje, 3 aukšte.  2019 metais vienas ar du geriausiai darbai bus atspausdinti ir išdalinti per akciją „Būk saugus, mokiny“ pirmų klasių moksleiviams.

news.tts.lt

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта