Po pirmosios „Eurovizijos“ atrankos transliacijos į kitą etapą pateko tik 6 dalyviai
Lietuva ir Baltijos šalys 06 01 2019 1343 peržiūros

Po pirmosios „Eurovizijos“ atrankos transliacijos į kitą etapą pateko tik 6 dalyviai

Šeštadienį vyko pirmosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos transliacija, kurioje pasirodė 12 atlikėjų ir muzikos grupių. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad į kitą konkurso etapą pateko tik šeši dalyviai, o kitiems su „Eurovizija“ šiemet jau teks atsisveikinti, praneša portalas LRT.lt. 

Visus pasirodymus, kaip ir kasmet, vertino komisija, kurios nariais tapo didžėjus, radijo laidų vedėjas Jonas Nainys, muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys ir Ievai Zasimauskaitei eurovizinį kūrinį „When We're Old“ sukūręs kompozitorius Vytautas Bikus.

Su žiūrovais sveikinosi naujas vedėjų duetas - radijo ir televizijos laidų vedėjai Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Masalskis.

Pirmajame „Eurovizijos“ filmavime dalyvavo ir praėjusių metų atrankos nugalėtoja I. Zasimauskaitė, kuri dar kartą sudainavo 12-ąją vietą jai Portugalijoje vykusiame konkurse pelniusią dainą „When We're Old“. 

„Linkiu būti nuoširdiems, būti savimi ir negalvoti, kaip įtikti kitiems, nes svarbiausia - įtikti sau pačiam“, - linkėjo atrankos dalyviams I. Zasimauskaitė.

Po pirmosios atrankos į kitą etapą keliaus Migloko, „Twosome“, „MaNNazz“, „Glossarium“, Šarūnas Mačiulis ir Aldegunda, o su „Eurovizija“ atsisveikino Gabriela Ždanovičiūtė, Rūta Statkevičiūtė, Simona, „Filtered Tools“, Gebrasy ir Matas Ligeika.

Didžiausias Europos dainų konkursas gegužę vyks Tel Avive. Į jį keliaus 42 šalių atstovai. 36 iš jų pasirodys pusfinaliuose gegužės 14 ir 16 dienomis. Jie varžysis dėl vietos konkurso finale. Renginį organizuojanti ir pernai nugalėjusi valstybė - Izraelis - bei didysis penketas: Prancūzija, Vokietija, Italija, Ispanija ir Jungtinė Karalystė iškart keliaus į finalą, vyksiantį gegužės 18 dieną. Šiuos tris renginius rodys Europos transliuotojų sąjunga (EBU) ir Izraelio visuomeninis transliuotojas KAN.

ELTA

Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita
Ilona Nekrošienė, Nikolajus Lebedevičius. Pirmieji Metai darbo Taryboje. Ataskaita

Pagal reglamentą kiekvienas savivaldybės Tarybos narys kartą per metus turi atsiskaityti apie savo nuveiktą darbą gyventojams

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта