Policija primena: „Rugsėjo 1-ąją pasitikime saugiai!“
Visagine 27 08 2020 627 peržiūros

Policija primena: „Rugsėjo 1-ąją pasitikime saugiai!“

Primename, kad, siekiant sumažinti alkoholio prieinamumą nepilnamečiams, išvengti galimų apsinuodijimų, nelaimingų įvykių bei ugdyti jaunimo supratimą, kad linksmybėms alkoholis nereikalingas, 2007 m. uždrausta prekiauti alkoholiu Rugsėjo 1-ąją. Svarbu paminėti, jog alkoholinius gėrimus draudžiama pardavinėti asmenims, jaunesniems kaip 20 metų, už tokius pažeidimus numatyta administracinė atsakomybė.

Po ilgų vasaros atostogų mokiniai būna išsiblaškę, primiršę saugaus eismo taisykles. Prašome visų vairuotojų būti budriems atsakingai vairuoti, nepažeisti saugaus eismo taisyklių, neskubėti, sustoti ir praleisti pėsčiuosius. Ypač svarbu, kad tėvai savo vaikams suprantamai paaiškintų pagrindines saugaus elgesio kelyje taisykles. Pradinių klasių mokiniams dar prieš Rugsėjo 1 -ąją parinktų saugų maršrutą į mokyklą, atgal namo ir kartu su vaiku juo keletą kartų nueitų. Einant vaikui būtina paaiškinti, kaip pereiti kelią, kokiais kelio ženklais vadovautis. 

Kad mokiniai jaustųsi saugiai ir užtikrintai, policija rekomenduoja kuo ilgiau juos lydėti į mokyklą ir pasitikti iš jos grįžtančius, primena, kad pirmosiomis mokslo metų dienomis išskirtinio dėmesio bus skiriama eismui, ir linki visiems gražios bei saugios Rugsėjo 1-osios šventės!

Visagino policijos komisariato informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта