Visagino „Atominės močiutės“ iškovojo pergalę prieš Marijampolės futbolininkes
Visagine 23 11 2021 422 peržiūros

Visagino „Atominės močiutės“ iškovojo pergalę prieš Marijampolės futbolininkes

Prieš keletą metų Lietuvoje buvo įsteigta visuomeninė organizacija „Moterys už futbolą“. Šis judėjimas siekia pakeisti stereotipus apie moteris futbole ir parodyti, kad futbolas – tai ne tik profesionalus sportas, bet ir gyvenimo būdas, laisvalaikio praleidimo forma, pramoga visai šeimai.

Entuziastas iš Marijampolės Martynas Karpavičius prieš šešerius metus pradėjo organizuoti „Močiučių futbolo turnyrus“, kuriuose dalyvavo 5-8 komandos iš Vilniaus, Kauno, Utenos, Marijampolės ir Visagino. Mūsų miesto komanda pasivadino „Atominės močiutės“, kuri 3 metus iš eilės dalyvavo respublikinėse varžybose. Dėl pandemijos ši veikla buvo pristabdyta, bet entuziazmas neišblėso.


Visagino komandos narės Natalija, Tatjana, Rimutė, Aleksandra

Š. m. lapkričio 13 d. VSPC bendruomenės skyrius organizavo Močiučių futbolo draugiškas varžybas, kuriose dalyvavo  Marijampolės „Už sveiką Lietuvą“ ir Visagino „Atominės močiutės“ komandos.

Šį sykį sėkmingiau klostėsi varžybos visaginietėms 2:1, bet nugalėjo draugystė. Organizatoriai viešnioms iš  Suvalkijos pristatė Vilties g.1 centro veiklą, organizavo ekskursiją po Visaginą. 

Dėkojame Lietuvos futbolo federacijai už salės nuomos apmokėjimą, Martynui Karpavičiui – už teisėjavimą ir varžybų organizavimą, Visagino savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros, sporto ir valstybinės kalbos kontrolės skyriaus vyr. specialistui Jonui Nekrošui – už iniciatyvos palaikymą. O svarbiausia komandai- kuri susikomplektavo tokiu nelengvu laikotarpiu.

Krovinių pervežimas Visagine ir visoje Lietuvoje.
Užnešame ir išnešame daiktus, baldus, išvežame statybines ir kitas šiukšles ir t.t.
Tel.+370-628-14441, +370-625-45777
Грузовые перевозки по Висагинасу и всей Литве.
Заносим и выносим крупногабаритные вещи, вывозим строительный мусор и т.д. Тел. +370-628-14441, +370-625-45777

Подробнее

Senjorų užimtumo centro specialistė Rimutė Černovienė

news.tts.lt

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта