Visagino ekonomikos plėtros agentūroje - du nauji darbuotojai: Eleonora Ogienko ir Viktorija Galaguzienė
Visagine 09 04 2021 1598 peržiūros

Visagino ekonomikos plėtros agentūroje - du nauji darbuotojai: Eleonora Ogienko ir Viktorija Galaguzienė

Apie tai, kaip vyksta darbas buvusiame verslo inkubatoriuje, kuris nuo šių metų pradžios buvo pertvarkytas į Visagino ekonomikos plėtros agentūrą (VEPA), mes paprašėme papasakoti jos direktorės Lauros Mažintės.

Anot L. Mažintės, VEPA struktūra buvo baigta formuoti. Pagal etatų tvarkaraštį buvo patvirtintos 5 darbuotojų pareigybės. Nuo Agentūros sukūrimo pradžios joje dirba direktorė L. Mažintė, verslo projektų vadovas Germanas Skripničenko, anksčiau dirbęs verslo inkubatoriuje, o taip pat valytoja.

Nuo balandžio 6 dienos savo darbą pradėjo turto valdymo vadovė Eleonora Ogienko ir investicinių projektų vadovė Viktorija Galaguzienė. Kaip paaiškino L. Mažintė, abi naujos darbuotojos buvo priimtos į darbą konkurso, kuris buvo paskelbtas kovo 12 d. ir baigtas kovo 26 d., būdu. Be E. Ogienko ir V. Galaguzienės, konkurse dalyvavo dar 2 pretendentai, tačiau jų kandidatūros buvo atmestos pareiškėjų pateiktų dokumentų analizės etape.

Kandidatų vertinimo komisiją sudarė trys žmonės - Visagino ekonomikos plėtros agentūros direktorė Laura Mažintė, Visagino turizmo plėtros centro direktorė Anastasija Jevtiuchova ir Visagino savivaldybės vyresnioji specialistė Inga Stankevičienė.

Vertindama naujai priimtų specialistų profesines savybes ir pareigas, L. Mažintė pasakė, kad Eleonora Ogienko turi didelę nekilnojamojo turto valdymo patirtį privačiame versle. Ji bus atsakinga už darbą su klientais, kurie naudosis VEPA paslaugomis, kuruos pastato išorės ir vidaus atnaujinimo projektus, kurie, kaip tikisi Laura Mažintė, turėtų tapti geriausia ir patraukliausia vieta verslui.

Аренда автомобилей от 1 суток. Честный прокат авто.
Автомат/Механика.
Аренда авто без залога, лимита и ограничений.
Простое и быстрое оформление.
Tel.+370-633-88700, autovsgnuoma@gmail.com

Подробнее

Kalbėdama apie Viktoriją Galaguzienę, VEPA direktorė pažymėjo jos didelę patirtį IAE viešųjų pirkimų srityje. „V. Galaguzienė užsiims investicijų pritraukimu. Tai labai didelis darbas, reikalaujantis aiškaus strateginio planavimo supratimo ir patirties viešųjų pirkimų srityje“, - sakė L. Mažintė.

Tuo pat metu VEPA direktorė neapėjo ir gana suprantamo visuomenės susidomėjimo V. Galaguzienės, kuri yra mero žmona, kandidatūra. „Suprantu, kad daugeliui visaginiečių toks paskyrimas gali pasirodyti keistai, tačiau norėčiau pastebėti: kad ir kokias pareigas eitų vyras, moteris turi teisę priimti sprendimus, susijusius su jos karjera. Tai, kad Viktorija Galaguzienė yra mero žmona, niekaip nepaveikė fakto, kad ji buvo priimta į mūsų struktūrą“, - sakė Laura Mažintė.

Be 5 etatų vienetų VEPA struktūroje, pagal paslaugų sutartį dirbs dar trys darbuotojai - buhalteris, elektrikas ir specialistas, atsakingas už šilumos ūkį.

Tikimės iš Visagino ekonominės plėtros agentūros efektyvaus darbo plėtojant miesto ekonomiką ir pritraukiant stambius investuotojus.

news.tts.lt

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта