Algimantas Dumbrava: Visagino miestas per pastarąją kadenciją keitėsi į gerąją pusę
Rinkimai 2023 02 03 2023 337 peržiūros

Algimantas Dumbrava: Visagino miestas per pastarąją kadenciją keitėsi į gerąją pusę

Mieli Visagino miesto gyventojai,

аrtėjant savivaldos rinkimams, noriu pasidalinti su Jumis kai kuriomis mintimis. Jau įpusėjo mano darbo Lietuvos Respublikos Seime ketvirta kadencija ir susidarė tam tikra nuomonė apie Lietuvos politinį gyvenimą tiek Seimo, tiek savivaldos lygmenyje. Gerai, kad kandidatai į savivaldybių tarybas bei į merus pristato savo programas ir matymus ateinantiems ketveriems metams. Turiu pastebėti, kad Visagino miestas per pastarąją kadenciją keitėsi į gerąją pusę - vystėsi turizmo ir poilsio infrastruktūra, aukštame lygyje įsitvirtino kultūrinis bei sportinis gyvenimas, buvome pakankamai saugūs, gerai dirbo sveikatos, švietimo, socialinė bei daugelis kitų sričių, sėkmingai vyko investuotojų pritraukimas.

Mieli visaginiečiai, noriu Jus pakviesti būtinai ateiti į savivaldos rinkimus ir atiduoti savo balsą už 12 sąrašo numerį – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sajungos kandidatus. Šiam sąrašui priklausantys kandidatai neišduoda tradicinių krikščioniškų vertybių, jie tvirtai pasisako už tradicinę šeimą ir gina jos vertybes, jie aiškiai pasisako prieš narkotikų dektiminalizavimą Lietuvoje. Labai svarbios kandidato į merus ar Tarybos narius dalykinės ir organizacinės savybės, bet nemažiau svarbi  vertybinė poziciją, kurią deklaruoja kandidatai, eidami į rinkimus. Jie privalo ne tik deklaruoti tą poziciją, bet ir vadovautis ja kasdieniame gyvenime. Valstiečių ir žaliųjų sąjunga visada buvo ir išliks ištikima toms vertybėms, kurias  puoselėjo ir mums perdavė mūsų tėvai ir protėviai.

Šių vertybių ignoravimas, ar apskritai atsisakymas vardan valdžios atsiliepia mums labai liūdnomis pasekmėmis, tai šiandien stebime Seime. Daugeliui mūsų nesunku suvokti, kad šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas ir mes privalome ją saugoti ir ginti. Deja, šiandien šeima yra stumiama į visuomeninio gyvenimo pakraščius, jos ignoravimas ypatigai juntamas švietimo srityje, kuomet atsisakoma lytiškumo ugdymo bei rengimosi šeimai programos. Siūlomoje socialinių įgūdžių programoje beveik neužsimenama apie šeimą. Reikia pripažinti, kad tokiu būdu yra sparčiai valomas kelias narkotikų dekriminalizavimui bei vienalyčių asmenų santuokoms. Visi drauge mes galime tai sustabdyti, balsuodami už 12 sąrašo numerį.

Mero rinkimuose visus nuoširdžiai kviečiu balsuoti už dabartinį miesto merą Erlandą Galaguz. Per ketverius kadencijos metus turėjau ne vieną progą bendrauti su šiuo inteligentišku, nuoširdžiu, gerai savo darbą išmamančiu žmogumi. Niekada nesu matęs jo pikto ar susierzinusio, nesu girdėjęs, kad Erlandas būtų ką įžeidęs ar aie kažką blogai atsiliepęs. Jo taktiškumu ir neeilinėmis dalykinėmis savybėmis ne kartą teko įsitikinti lankantis įvairiose ministerijose, kuomet reikėjo spręsti Visaginui svarbius klausimus. Simpatizuoja šis kandidatas ir tuo, kad palyginus mažai kalba, bet daug  dirba. Žaviuosi Erlando  tvirta šeima, kuri randa norą ir jėgas globoti ne biologinius vaikus. Tokie gražūs ir garbingi sprendimai daug pasako apie žmogaus taurią dvasią bei jautrią širdį. Esu įsitikinęs, kad tapęs meru dar vienai kadencijai Erlandas Galaguz atiduos visas jėgas mūsų mylimo miesto tolesniam augimui ir klestėjimui.

Kviečiu visus, būtinai ateikite kovo 5 dieną į savivaldos rinkimus ir atiduokite savo balsą už Jums patinkančius kandidatus. Būčiau labai dėkingas, jei balsuotumėte už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą Nr. 12 bei jo lyderį, nuostabų žmogų Erlandą Galaguz.

Pagarbiai 

Seimo narys  Algimantas Dumbrava

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos, užsakymo nr. PR-2023/75.

Už politines reklamos turinį (tekstą) bei kalbą, galinčius pasitaikyti netikslumus ar kitokias klaidas redakcija news.tts.lt neatsako.

 

 

Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka
Dirbantiems nuotoliniu būdu iš užsienio – aiškesnė socialinio draudimo tvarka

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė pasirašė bendrąjį ES susitarimą

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта