Dėl antro turo
Rinkimai 2023 15 03 2023 454 peržiūros

Dėl antro turo

LSDP išplėstiniame tarybos posėdyje priėmė sprendimą palaikyti LVŽS kandidatą Erlandą Galaguzą II-me Visagino savivaldybės merų rinkimų ture siekiant tęsti bei užbaigti pradėtus darbus. Taip pat manome, kad šiuo metu Visagino vystymasis negali sustoti net metams, pradėti darbai turi būti užbaigti ir tai, kas buvo žadėta, padaryti iki šių rinkimų, turi būti baigta per artimiausią protingą laikotarpį. LSDP viliasi, kad bus atsižvelgta į pastabas ir pastebėjimus siekiant geriausio Visaginui.

Esame didžiausia ir labiausiai patyrusi politinė organizacija Lietuvoje. I-me rinkimų ture jau išrinkti 10-ties savivaldybių merai – socialdemokratai, dar 13-ka yra patekę į II-ą rinkimų turą, todėl naujos kadencijos LSDP Visagino savivaldybės tarybos nariai sieks dalyvauti valdančiojoje koalicijoje, siekdami įgyvendinti savo rinkiminę programą.

LSDP skyriaus primininkas Aurimas Gudas 

 

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos. Užsakymo Nr. PR‐2023/87.

Už politines reklamos turinį [tekstą] bei kalbą, galinčius pasitaikyti netikslumus ar kitokias klaidas redakcija news.tts.lt neatsako.

 

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта