Dėmesio, sukčių atakos nesibaigia ir toliau tęsiasi Visagino mieste
Įvykiai ir kriminalas 09 12 2021 806 peržiūros

Dėmesio, sukčių atakos nesibaigia ir toliau tęsiasi Visagino mieste

Paskutiniu metu Visagino gyventojai ir vėl sulaukė įkyrių skambučių iš sukčių, prisistačiusių finansų specialistais. Sukčiai kalbėjo rusų kalba, prašė pateikti elektroninės bankininkystės duomenis. Džiaugiamės, kad gyventojai nebuvo patiklūs ir nenukentėjo. 

Primename, kad nenukentėti nuo sukčių padės tik atsargumas, budrumas ir kritinis mąstymas. Išsiugdykite savyje įgūdį, sulaukus bet kokio pasiūlymo, bendraujant su nepažįstamais asmenimis, informaciją vertinti kritiškai, užduokite sau klausimą ,,Ar tai tikra, o gal tai sukčiai?“. Niekada netingėkite informaciją perpatikrinti, t. y. susisiekti su įvairių tarnybų atstovais oficialiai skelbiamais  telefonų numeriais, el. pašto adresais ir pasidomėti ar tikrai sulaukėte skambučių būtent iš jų. Taip pat atlikdami įvairias finansines operacijas, būkite atsargūs naudodamiesi šiuolaikinėmis technologijomis –  pasikonsultuokite su specialistais dėl galimų saugos priemonių. Svarbu nepamiršti, kad šventinių laikotarpiu, sukčiai suaktyvėja, siūlo įvairias paslaugas, prekes, taikosi į Jūsų asmeninius, elektroninės bankininkystės duomenis. 

Saugokite save ir savo turtą!

Visagino policijos komisariato informacija

Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas
Maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslaugos teikimas

Visagino mieste gyventojams pradedama teikti maisto/virtuvės atliekų surinkimo paslauga

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта