Jevgenijaus Šuklino vadovaujamos koalicijos kandidatai ir Ilonos Nekrošienės vadovaujamo sąrašo kandidatai pasirašė tarpusavio bendradarbiavimo sutartį
Rinkimai 2023 12 03 2023 428 peržiūros

Jevgenijaus Šuklino vadovaujamos koalicijos kandidatai ir Ilonos Nekrošienės vadovaujamo sąrašo kandidatai pasirašė tarpusavio bendradarbiavimo sutartį

Džiaugiamės, galėdami pranešti, kad šiandien, kovo 10 d., Jevgenijaus Šuklino vadovaujamos koalicijos „Visaginiečių koalicija"; kandidatai ir Ilonos Nekrošienės vadovaujamo sąrašo kandidatai pasirašė tarpusavio bendradarbiavimo sutartį.

Tai reiškia, kad mes galime dirbti kartu dėl bendro tikslo – mūsų miesto ir jo gyventojų ateities. Gimtajame Visagine jaučiamės panašiai, problemas suprantame vienodai, sprendimus matome tokius pačius. Mes susitarėme dėl šio svarbiausio prioriteto ir prisiimame atsakomybę pasirinkdami aiškią vieningo strateginio mąstymo kryptį.


Mums tai yra ypač svarbus įvykis, kurį vertiname ne tik kaip ketinimus, bet ir, visų pirma, kaip galimybę visiems kartu sustoti, atitrūkti nuo problemų, konfliktų, skandalų ir spręsti svarbius klausimus, kurie gali nulemti mūsų ir mūsų miesto ateitį.


Galime pareikšti: ledas pajudėjo, bet vis dėlto mūsų dar laukia darbas suvienyti Tarybą, užtikrinti jos darbo skaidrumą bei stiprinti narių atsakomybę.
Todėl kreipiamės į naujai išrinktus tarybos narius ir kviečiame kovoti ne dėl valdžios, o dėl miesto. Atkurkime pasitikėjimą taryba , sukurkime tvirtą visuomenę, nepakančią melui, turinčią aiškias vertybes ir mokančią jas ginti. Kartu mes galime kurti Visaginą, kurio niekas nenorėtų palikti.

Mes norime, kad Visaginas būtų miestas, kurio ilgimasi svetimoje šalyje ir kur skubama sugrįžti.

Politinė reklama. Apmokėta iš Liberalų sąjūdžio Visagino rinkimų apygardoje Nr.59 kandidatų sąrašo PK sąskaitos.Užsakymo Nr PR‐2023/81

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта