Kontrabandininkai Nemunu plukdė ir vaistus, ir tuščias jų pakuotes
Įvykiai ir kriminalas 16 11 2020 756 peržiūros

Kontrabandininkai Nemunu plukdė ir vaistus, ir tuščias jų pakuotes

Pasieniečiai Nemune rado dvi dėžes, kurias, manoma, upės srovė atnešė iš Kaliningrado srities. Jose buvo įvairių vaistų bei tuščių pakuočių nuo jų.

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių pasienio rinktinės Bardinų užkardos pasieniečiai pastebėjo Nemunu, kuriuo eina siena su Rusija, plaukiantį objektą. Netrukus, patikrinę pakrantę, pasieniečiai krūmynuose rado dvi plūduriuojančias dėžes. Jos buvo suvyniotos į polietileną ir panašios į tas, kuriose būna kontrabandinės cigaretės.


Šįkart būta kontrabandinių vaistinių preparatų - šimtai pilnų dėžučių, buteliukų, flakonų, įvairių pakuočių. Ant jų yra pavadinimai rusų kalba „Kombilepin", „Amoksicillin", „Sintomicin", „Ortofen", „Nitrofungin", „Indometacin", „Taurin", „Kameton", „Cisnokobalamin", „Metrogil" ir „Festal".\

Tame pačiame Nemunu atplaukusiame krovinyje buvo ir daugiau kaip 1300 tuščių pakuočių su rusiškais pavadinimais „Pankretin", „Festal", „Tetraciklin", „Erinit", „Asparkam", „Vinpocetin", „Eritromicin" ir „Amoksicillin".

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Manoma, kad kontrabandininkai galėjo planuoti šias tuščias pakuotes užpildyti Lietuvoje, kai kitais būdais ją būtų pasiekęs iš Kaliningrado srities atgabentas tokių dėžučių turinys. Mat vykstant per kontrolės punktą ir bandant nelegaliai gabenti kiek didesnį vaistų kiekį, įpakavimai užima nemažai vietos. Pažeidėjams tai yra nepatogu.

Įvykis tiriamas.


ELTA

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта