Mieli visaginiečiai, ateikite į rinkimus!
Rinkimai 2023 17 03 2023 453 peržiūros

Mieli visaginiečiai, ateikite į rinkimus!

Mieli visaginiečiai! 

Aš nesu dramaturgas ir nekuriu cirko pasirodymų kaip mano gerbiami oponentai. Ketverius metus mes su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos komanda dirbome tam, kad nacionalinė žiniasklaida apie mūsų miestą galėtų rašyti dėl kitų priežasčių.

Dėl mūsų veiksmų žinutės apie Visaginą pasipildė informacija apie naujas atidaromas įmones, mūsų miestas labiausiai padidino gyventojų skaičių, mūsų savivaldybė pateko tarp 10 skaidriausių Lietuvos savivaldybių. Mūsų vaikai laimi konkursuose, varžybose ir olimpiadose. Manau, kad miesto įvaizdžiui viena tokia naujiena suteikia daugiau naudos, nei dešimt skandalų, kuriais deja bet pastaruoju metu garsinamas mūsų miestas.

Praeitą savaitgalį gatvėse, parduotuvėse ir namų laiptinėse su Algimantu Dumbrava ir Vitalijumi Besakirsku raginome žmones balsuoti. Džiaugiuosi, kad po ketverių vadovavimo miestui metų vėl leidausi į agitaciją nuo durų iki durų. Neturiu ko gėdytis, neturiu ko slėpti, ir už kiekvienų man atvertų durų aš matau mūsų Visagino plėtros ir klestėjimo šalininkus.

Nepaisant sudėtingų sąlygų – nuo pandemijos iki karo – mums su komanda pavyko pasiekti realių rezultatų. Miesto biudžetas nuolat auga. Atvyksta ir grįžta į miestą jaunimas, ateina investuotojai, kuriantys darbo vietas su padoriu atlyginimu, gerinama infrastruktūra, atgimsta kultūra ir sportas.

Realizavome daug projektų, o dar daugiau jų laukia realizavimo. Tolimesniam darbui mums labai svarbus daugumos visaginiečių palaikymas, kuris privers tarybą ir mūsų oponentus, apžavėtus politinių žaidimų žaltvykslių, būti korektiškiems ir dirbti viso mūsų Visagino labui. 

Būkite aktyvūs antrajame ture. Ateikite į rinkimus. Apginkite pirmosios per daugelį metų sėkmingos mūsų kadencijos pasiekimus. Rinkitės gyvą, komfortišką, įdomų, besistatantį ir besiplečiantį Visaginą.

Laukiu jūsų rinkimuose kovo 19 dieną.

Jūsų meras Erlandas Galaguz

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos, užsakymo nr. PR-2023/89.

Už politines reklamos turinį (tekstą) bei kalbą, galinčius pasitaikyti netikslumus ar kitokias klaidas redakcija news.tts.lt neatsako.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта