Naujoje Visagino taryboje formuojasi dauguma
Rinkimai 2023 12 03 2023 761 peržiūros

Naujoje Visagino taryboje formuojasi dauguma

13 iš 25 narių iš naujai išrinktos 2023-2027 kadencijos Visagino savivaldybės tarybos, susitarė dėl bendros programos sudarymo artimiausiems 4 metams ir jos vykdymo.

Jevgenijaus Šuklino koalicinio sąrašo “Visaginiečių koalicija” (5 mandatai), sąrašo “Laisvė ir teisingumas” (5 mandatai) nariai, ir Ilonos Nekrošienės atstovaujamo sąrašo “Lietuvos regionų partija” (3 mandatai) atstovai, priėmė bendrą sprendimą vienytis bendram darbui ir darbui Visagino savivaldybės taryboje.

Labai svarbu kokia programa planuojama, bet ne mažiau svarbu ir tai kas ją vykdys. Būtent nuo jų (vykdytojų) priklauso efektyvių sprendimų priėmimas ir jų vykdymas.

Mes taip pat kviečiame prisijungti prie mūsų susivienijimo ir kitus Visagino savivaldybės tarybos narius.

Перевозка + грузчики
Перевозка мебели, бытовой техники, стройматериалов, вещей и т.д.
Вывоз старой мебели, строительного мусора.
Вывоз мусора из квартир, дач, гаражей и подвалов.
Перевозка грузов длиной до 6 м, грузоподъемность до 2,5 т.
+370-622-31044.

Подробнее

Esame įsitikinę, kad mūsų pasiruošimas konstruktyviam bendradarbiavimui, duos vaisių priimant tikrai reikalingus Visagino miestui sprendimus.

Politinė reklama. Apmokėta iš Liberalų sąjūdžio Visagino rinkimų apygardoje Nr. 59 kandidatų sąrašo PK sąskaitos.Užsakymo Nr. PR‐2023/82.

Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba
Sudaryta nauja VĮ IAE valdyba

Valdybos narių kadencijos laikotarpis - 4 metai

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта