A. Merkel jau trečią kartą apėmė drebulys
Pasaulyje 10 07 2019 924 peržiūros

A. Merkel jau trečią kartą apėmė drebulys

Trečiadienį Vokietijos kanclerę Angelą Merkel jau trečią kartą per mažiau nei mėnesį apėmė nevaldomas drebulys.

Kaip užfiksavo naujienų agentūros AFP fotografas, A. Merkel drebulys apėmė jai priimant Suomijos premjerą Anttį Rinnę.

Vyriausybės atstovas AFP patikino, kad A. Merkel sveikatai pavojus nėra kilęs: „Kanclerė jaučiasi gerai, susitikimas su Suomijos premjeru vyksta pagal planą.“



Pasak žurnalistų, drebulys buvo matomas, tačiau ne toks stiprus kaip birželį A. Merkel ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio susitikime, vykusiame itin didelės kaitros sąlygomis.



Dėl pirmojo drebulio atvejo A. Merkel kaltino nuovargį ir dehidrataciją, tačiau Vokietijos lyderė buvo pastebėta drebanti praėjus savaitei po susitikimo su V. Zelenskiu, prieš pat kelionę į G20 viršūnių susitikimą Japonijoje.

Tuo metu A. Merkel atstovai taip pat tikino, kad kanclerė jaučiasi puikiai ir neketina atšaukti jokių planuotų susitikimų.

Kitą savaitę 65-ąjį gimtadienį švęsianti A. Merkel visada džiaugėsi itin gera sveikata.

Dažnai vadinama pačiu įtakingiausiu ES lyderiu ir pačia galingiausia moterimi pasaulyje, A. Merkel tikino pasitrauksianti iš politikos pasibaigus jos kadencijai 2021-aisiais.

ELTA

Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu
Vairuotojų dėmesiui! Eismo ribojimai ralio metu

Gegužės 4 dieną Visagine bei apylinkėse vyks ralis

-°С -%

Все авторские имущественные права и смежные права на размещенную на сайте news.tts.lt информацию принадлежат ЗАО "Telekomunikacinių technologijų servisas", если не указано иное.
Подробнее об использовании материалов сайта